La 20 de ani de la Clandestino, Manu Chao revine in forta

La 20 de ani de la Clandestino, Manu Chao revine in forta

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Lansat in 1998, Clandestino a marcat generatii intregi si s-a vandut in cateva milioane de exemplare in intreaga lume. Acum, Manu Chao revine in forta, dupa mai bine de 20 de ani.

La peste 20 de ani de cand a facut milioane de persoane sa cante si sa danseze pe melodiile sale, cantaretul francez Manu Chao revine in forta cu un nou album, unul din cantece fiind induet cu Calypso Rose. Reeditarea acestui album, care a marcat o generatie intreaga inainte de a se vinde in cateva milioane de exemplare in intreaga lume a fost anuntata de catre compania Because. Un amestec de reggae, rock, samba si latono, Clandestino, compus in 1998 este considerat un omagiu pentru populatia de emigranti, un subiect inca de actualitate.

Noua lansare a acestui album, reeditarea sa mai bine zis este insotita de o noua versiune, intr-un ritm mai alert si cu accente de reggae a hitului Clandestino. Cantaretul-muzicianul-turistul este in duet cu binecunoscuta Calypso Rose, in varsta de 79 de ani, aceasta din urma fiind cea care i-a sustinut lansarea albumului Far from Home.

Cantareata a adaugat o serie de versuri noi acestui titlu binecunoscut, evocand situatia emigrantilor care aleg adesea calea marii pentru a ajunge in Europa. Acest subiect este abordat si in Bloody Bloody Border, al doilea album inedit al interpretului, in limba engleza, care evoca conditiile de viata din campurile de emigranti din Arizona.

In cele din urma, un al treilea titlu al artistului, Roadies Rules este un ansamblu biografic al artistului.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.