3 steroizi anabolizanti care iti definesc armonios muschii

3 steroizi anabolizanti care iti definesc armonios muschii

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

steroizi anabolizantiSteroizii au rolul de a sintetiza proteina si de a contribui la cresterea si definirea masei musculare, cei anabolizanti fiind o sinteza chimica a testosteronului. Acest tip de steroizi sunt impartiti in mai multe categorii, una dintre acestea fiind legata de modul de administrare.

Astfel ca exista steroizi ingestivi, cu administrare orala si steroizi injectabili, diferenta dintre acestia fiind facuta de timpul de asimilare – cei ingestivi se asimileaza lent in organism si au efect doar cateva ore, in timp ce steroizii injectabili intramuscular sunt asimilati imediat si au un efect de lunga durata, de pana la 3-4 zile.

Persoanele care utilizeaza steroizi sunt cele care isi doresc sa obtina o crestere a masei musculare intr-un mod rapid. Dar pentru ca acestia sa lucreze eficient este recomandat sa se adopte si un regim alimentar adecvat, care sa aduca organismului macro si micro- nutrienti, precum si un plan de exercitii adaptat nevoilor si obiectivelor individului.

Totusi, steroizi anabolizanti sunt mai eficienti?

In urma discutie cu mai multi antrenori si sportivi, cei de la anabolizante2008.com au ales sa prezinte 3 dintre cei mai eficienti steroizi. Totodata, acestia recomanda ca fiecare persoana care doreste sa inceapa un plan de administrare cu acesti steroizi anabolizanti sa se documenteze foarte bine despre beneficiile si efectele secundare ale acestora.

Winstrol

Winstrol este un steroid foarte cunoscut si apreciat, care se administreaza, in special, in combinatie cu alti steroizi. In plus, acesta este prezent atat sub forma de pilule, cat si sub forma injectabila.
Acest steroid este folosi cu precadere de culturisti si modele de fitness in perioadele de definire, deoarece este foarte indicat in ciclurile de definire si striere si mai putin in ciclurile de crestere a masei musculare.

Vezi si:  Viitorul celor 23 de campioni mondiali

De asemenea, Winstrol este unul dintre cei mai folositi steroizi in domeniul medical, fiind util in tratarea osteoporozei, poate fi administrat arsilor sau celor care au urmat tratamente indelungate cu corticosteroizi, chiar si in cazul copiilor cu deficiente de crestere sau in cazurile de cancer de san poate fi administrat.

Proviron

Steroidul anabolizant Proviron este unul dintre cei mai vechi steroizi de pe piata si este folosit de sportivi, in special, pentru proprietatile anti-estrogene si capacitatea acestuia de a da un aspect dur muschilor.

La nivel medical, acesta este folosit pentru tratarea functiilor sexuale, precum impotenta sau lipsa libidoului, fiind o solutie chiar si pentru prevenirea cancerului mamar sau a ginecomastiei, care poate fi determinata de consumul de steroizi anabolizanti.

Prin urmare, acest steroid este puternic androgenic si anabolic, insa nu contribuie la cresterea masei musculare, ci pentru combaterea sau incetinirea aromatizarii altor steroizi. Proviron poate fi asociat foarte bine cu Winstrol sau Primobolan, avand un aport considerabil la intarirea si cresterea in densitate a muschilor.

Primobolan

Acesta este un steroid care se gaseste atat sub forma de comprimate, cat si injectabil – Primobolan Depot. Este oarecum controversat, deoarece persoanele care isi doresc o crestere vizibila a masei musculare sustin ca nu este suficient de puternic, pe cand cei care se feresc de efectele secundare ale steroizilor ii lauda rezultatele. O particularitate a acestuia este contributia adusa la arderea grasimilor.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Vezi si:  Bigorexia sau dependenta de sport

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.