4 motive care te vor face sa te scufunzi in universul « The Promise »

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Charlotte Le Bon, Oscar Isaac sau Christian Bale, iata un trio formidabil care sunt pe afisul filmului « Promise », cea mai frumoasa fresca istorica despre genocidul armenian. Un film care a aparut pe DVD si Blu-Ray, in aprilie 2017 si care merita sa fie vazut.

Anul 1915. La Constantinopol, Michael Boghosian, un tanar armenian, student la medicina se intalneste cu un american, fotograf si jurnalist, Chris, dar si cu partenera sa, Ana. In timp ce Primul Razboi Mondial este pe cale sa izbucneasca, acestia sunt ambii amenintati cu deportarea si cu exterminarea armenienilor pe solul turcesc. Ai ratat acest film la cinema? Numai bine. Acesta a aparut pe DVD si Blu-Ray. Iata cateva motive care te vor face sa vrei sa il vezi sau revezi.

Pentru povestea de iubire deranjanta. Michael, logodit cu Maral, se indragosteste de Ana, care face un cuplu cu Chris. Foarte repede, cei doi armenieni se apropie…. istoria este foarte frumoasa si complicitatea dintre cei doi minunata.

Pentru contextul sau istoric. Filmul realizatorului irlandez Terry George vorbeste despre conflictul de pe Bosfor si pune in scena genocidul Armenian. Este primul lung metraj care trateaza acest subiect si care apeleaza la cele mai mari nume de la Hollywood.

Pentru ca s-a nascut dintr-un vis. Inca din anul 1970, Kirk Kerkorian avea in minte sa finanteze un film despre genocidul Armenian. Dar relatiile internationale ale epocii nu au fost favorabile fimului si proiectul a fost dus la bun sfarsit doar in 2017.

Pentru ca este militant. Deportati din Constantinopol, Istanbulul de azi si masacrati, armenienii inca lupta pentru ca guvernul din Ankara sa recunoasca genocidul. Recunoscut in doar 23 de tari din lume, acest masacru inca este negat de catre turci. S-a incercat chiar si sabotarea acestui film si s-au publicat o multime de pareri negative pe retelele sociale chiar inainte de aparitia sa.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.