Cum a reactionat Cozmin Gusa dupa dezvaluirile facute de Elan Schwartzenberg

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cum a reactionat Cozmin Gusa dupa dezvaluirile facute de Elan Schwartzenberg. Acesta l-a acuzat ca “i-a furat televiziunea Realitatea”

Cozmin Gusa a venit vineri seara, la postul B1 TV pentru a da declaratii dupa dezvaluirile ce au fost facute de Elan Schwartzenberg. Acesta  l-a acuzat pe analistul politic ca “i-a furat televiziunea”. Furtul se pare ca s-a facut prin intermediul unui document in care i-a falsificat semnatura.

„Dosarul despre care vorbiti este de fapt dosarul Codrut Marta”, a declarat Cozmin Gusa, co-proprietar al Realitatea TV. Fiind intrebat dacă fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, a adus bani in Realitatea Tv, Gusa a afirmat in aceasta privinta ca tocmai  de la acest lucru a si pornit dosarul Realitatea.

„Elan Schwartzenberg nu a avut nicio relatie contondenta cu mine ci una amicala, pentru ca intre noi nu s-a tranzactionat nimic niciodata. Cand a facut tranzactia cu Vintu i-am spus că este o situatie foarte cetoasa acolo.”

Gusa a mai  declarat de asemenea, ca Schwartzenberg a incheiat cu Vintu o tranzactie fictiva. Aceste lucru s-a intamplat datorita fatptului ca in momentul acela Realitatea TV nu mai apartinea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu. „Acesta cesionase deja drepturile catre un off-shore care nu mai apartinea lui, ci lui Liviu Luca”, a mai precizat Gusa.

Fiind intrebat de prim redactorul-sef al Evenimentului Zilei, Mirel Curea, dacă stie cumva despre ce document a vorbit Schwartzenberg, cand spune că i-a fost falsificata semnătura, Cozmin Gusa a refuzat sa dea un raspuns concret.

Ce a declarat Elan Schwartenberg? « Eu nu sunt mogul, nu ma identific cu aceasta titulatura. Eu am luat Realitatea TV, dar m-am trezit deposedat de ea si acuzat ca nu am achizitionat niciodata statia, ca procedura de insolventa nu a fost corecta, de spalare, de bani evaziune fiscala. Copiii domnului Vintu au iesit public si au spus ca au vandut 100% din acea televiziune mie. »

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.