Cum a reactionat Cozmin Gusa dupa dezvaluirile facute de Elan Schwartzenberg

Cum a reactionat Cozmin Gusa dupa dezvaluirile facute de Elan Schwartzenberg

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cum a reactionat Cozmin Gusa dupa dezvaluirile facute de Elan Schwartzenberg. Acesta l-a acuzat ca “i-a furat televiziunea Realitatea”

Cozmin Gusa a venit vineri seara, la postul B1 TV pentru a da declaratii dupa dezvaluirile ce au fost facute de Elan Schwartzenberg. Acesta  l-a acuzat pe analistul politic ca “i-a furat televiziunea”. Furtul se pare ca s-a facut prin intermediul unui document in care i-a falsificat semnatura.

„Dosarul despre care vorbiti este de fapt dosarul Codrut Marta”, a declarat Cozmin Gusa, co-proprietar al Realitatea TV. Fiind intrebat dacă fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, a adus bani in Realitatea Tv, Gusa a afirmat in aceasta privinta ca tocmai  de la acest lucru a si pornit dosarul Realitatea.

„Elan Schwartzenberg nu a avut nicio relatie contondenta cu mine ci una amicala, pentru ca intre noi nu s-a tranzactionat nimic niciodata. Cand a facut tranzactia cu Vintu i-am spus că este o situatie foarte cetoasa acolo.”

Gusa a mai  declarat de asemenea, ca Schwartzenberg a incheiat cu Vintu o tranzactie fictiva. Aceste lucru s-a intamplat datorita fatptului ca in momentul acela Realitatea TV nu mai apartinea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu. „Acesta cesionase deja drepturile catre un off-shore care nu mai apartinea lui, ci lui Liviu Luca”, a mai precizat Gusa.

Fiind intrebat de prim redactorul-sef al Evenimentului Zilei, Mirel Curea, dacă stie cumva despre ce document a vorbit Schwartzenberg, cand spune că i-a fost falsificata semnătura, Cozmin Gusa a refuzat sa dea un raspuns concret.

Ce a declarat Elan Schwartenberg? « Eu nu sunt mogul, nu ma identific cu aceasta titulatura. Eu am luat Realitatea TV, dar m-am trezit deposedat de ea si acuzat ca nu am achizitionat niciodata statia, ca procedura de insolventa nu a fost corecta, de spalare, de bani evaziune fiscala. Copiii domnului Vintu au iesit public si au spus ca au vandut 100% din acea televiziune mie. »

Vezi si:  Focuri de arma la Buzau! Oamenii se cearta ca in Vestul Salbatic!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.