Alin Cucui, vicepresedintele CJ Alba, s-a sinucis

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In saptamana Luminata, vicepresedintele CJ Alba a luat o decizie socanta, aceea de a-si pune capat zilelor. Barbatul de 41 de ani a fost gasit fara suflare in casa parintilor sai. Anchetatorii spun ca este vorba despre o sinucidere fara indoiala. Mai ales ca acesta a lasat un bilet de adio edificator.

Alin Cucui era casatorit si avea o fetita de 12 ani de care era extrem de mandru. Motivul pentru care acesta a ales sa recurga la un astfel de gest nu au fost facute publice. Fratele sau este cel care l-a gasit fara suflare in casa parinteasca. Familia, prietenii si apropiatii vicepresedintelui CJ Alba se declara socati de cele intamplate. Alin Cucui parea un barbat implinit, avea o familie frumoasa si o cariera politica fara probleme.

Anchetatorii au cautat indicii care sa le poata oferi apropiatilor un rapuns. Familia a primit o multime de mesaje de condoleante, inclusiv pe Internet de la comunitatea indurerata din cauza deciziei luate de Alin Cucui.

Barbatul si-a justificat gestul intr-un bilet de adio pe care anchetatorii l-au gasit si l-au inmanat familiei indurerate. Politicianul in varsta de 41 de ani se afla inca de marti seara in casa parinteasca, a vrut sa fie singur. Parintii sai erau plecati iar fratele sau a venit abia dimineata cand deja era mult prea tarziu. Nimeni nu se astepta ca barbatul sa recurga la un astfel de gest mai ales ca avea o fetita talentata de care era foarte mandru. Fetita facea canto si Alin Cucui le marturisea apropiatilor ca viseaza sa o vada pe marile scene.

Alin Cucui a fost reales vicepresedinte al CJ Alba in 2016. A ocupat aceasta functie de mai bine de 10 ani. Cu totii si-au exprimat regretul pentru aceasta moarte pe retelele de socializare.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!