Anul 2021 este anul Bivolului de Metal

Anul 2021 este anul Bivolului de Metal

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Anul 2021 este anul Bivolului de MetalAnul Chinezesc 2021 este Anul Bivolului de metal si vine imediat dupa anul sobolanului de metal. Acest an incepe de pe 12 februarie 2021 si se termina pe data de 30 ianuarie 2022. Poti descoperi mai multe detalii despre cum vor fi afectate zodiile de acest an pe https://horoscop.onlines.ro/zodiac-chinezesc.html .

   Anul chinezesc 2021

Noul An Chinezesc 2021 este cel al Bivolului alb de metal. Acesta incepe de data de 12 februarie 2021 si se termina pe data de 30 ianuarie 2022. In acest an oamenii vor fi in general mai agresivi si mai impulsivi. In plus comportamentul lor va fi de-a dreptul contagios si cu totii vom intra in conflicte, certuri si dispute in mod frecvent.

Cele 12 animale zodiacale potrivit zodiacului chinezesc sunt: sobolan, bou (bivol), tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, oaie, maimuta, cocos, caine si bineinteles porc.

Cu ce vine anul 2021

Bivolul este un animal de incredere care este rezistent si pe care te poti baza in orice situatie. Acesta este obisnuit cu munca grea, da dovada intotdeauna de forta, determinare si de rezistenta pentru a realiza tot ce isi doreste. In plus Boul semnifica succesul si realizarile deosebite la toate proiectele la care lucrezi.

In anul 2021 vei putea lua decizii intelepte care iti vor permite sa iti atingi mai usor toate obiectivele. Nu ar trebui sa renunti la visele tale, din contra ar trebuie sa faci ceva de-a dreptul extraordinar in cursul acestui an. In ceea ce priveste corpul uman, acest an este asociat cu plamanii. Mai este asociat si cu culoare alba, cu mirosurile si cu gusturile intepatoare.

Vezi si:  Prietenia pe Facebook dintre profesori si elevi, normala sau nu?

Culorile acestui an sunt verde si rosu. Aceste culori sunt cele care echilibreaza fluxurile de energie ale celor cinci elemente din Cosmologia chineza si Feng SHui. Verdele reprezinta natura pe cand rosu reprezinta elementul foc.

Anul 2021 te va indruma sa te asiguri ca iti pastrezi o sanatate buna, metalul Yin este cel care simbolizeaza plamanii asa ca nu ar trebui sa iti faci griji ca vei contracta infectii respiratorii.

Anul 2021 arata ca toti cei care muncesc din greu vor reusi sa isi duca la bun sfarsit toate afacerile si proiectele si vor primi recompense mari. In anul 2021 este recomandat sa dai dovada de creativitate.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.