Aparatură modernă pentru cabinetele de manichiură și pedichiură!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

workstation of the manuyur master. Grinder for processing nails.Pentru a face față cu succes actualei conjuncturi generată de pandemie, aveți nevoie de aparatură modernă de foarte bună calitate pentru cabinetele de înfrumusețare: sterilizatoare, dezinfectante performante, etc.

Este una dintre cele mai eficiente metode de a vă proteja clienții și personalul angajat, în același timp.

Sterilizator pupinel CH-360T

Este un aparat modern care folosește aerul cald pentru sterilizare. Rețineți că un astfel de aparat nu va permite niciodată corodarea instrumentelor. Timpul de sterilizare pentru acest gen de aparat depinde și este strâns corelat cu temperatura la care se va face sterilizarea.

Spre exemplu, pentru temperaturi de sterilizare de 180 de grade C, timpul necesar va fi de 1 oră. Pentru temperaturi de sterilizare de doar 160 de grade C, timpul de sterilizare va fi de 2 ore.

Modul de lucru cu un astfel de aparat nu este deloc complicat. Instrumentele pe care doriți să le sterilizați trebuie mai întâi bine curățate. Apoi, ele trebuie introduse în punguțe speciale. Între instrumente se va lăsa un mic spațiu.

La sfârșitul sterilizării, pupinelul trebuie ținut închis până când temperatura va coborâ sub 50 de grade. După aceea, instrumentele pot fi extrase de acolo folosind, însă, mănuși de bumbac.

Alte caracteristici ale produsului

Cu ajutorul acestui model de sterilizator pot fi dezinfectate toate instrumentele cu care se lucrează într-un salon de înfrumusețare. Are reglaj de temperatură și timp prestabilit. Interiorul aparatului este de inox iar temperatura maximă la care se poate realiza sterilizarea este de 220 de grade C. Recomandarea producătorului este de a nu depăși totuși o temperatură optimă de 200 de grade C.

Produsul este comercializat de către magazinul online Evoqe.ro. Timerul este setat pentru intervalul de timp de 60 de minute. Este foarte util si pentru cabinetele medicale veterinare, inclusiv pentru cabinetele medicale umane sau pentru cabinetele de înfrumusețare care oferă servicii de manichiură și pedichiură.

Tava are următoarele dimensiuni: 24.5×11.3×2.7 cm. Volumul intern este de 1,8 litri, puterea este de 300W, greutatea totală de 4,2 kg.

Dacă dețineți în administrare sau dacă sunteți proprietarul unui astfel de centru de manichiură și pedichiură, puteți opta și pentru alte categorii de produse interesante, disponibile în acest moment în oferta magazinului online Evoqe.ro. Vă recomandăm cu această ocazie geluri construcție, geluri UV, kituri unghii, acryl, polygel, top coat-uri, base coat-uri, soluții pentru curățarea cuticulelor, acetonă, pudre acrilice, oje semipermanente foarte frumoase și multe alte tipuri de produse interesante. Comenzile realizate acum beneficiază de reduceri importante, inclusiv de transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 250 de lei.

Este vorba despre produse profesionale și semiprofesionale care pot fi achiziționate online, inclusiv de către persoanele care obișnuiesc să își îngrijească singuri unghiile acasă. Oferta merită analizată cu atenție!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.