Apple Glass: iata tot ce trebuie sa stii despre noii ochelari Apple

Apple Glass: iata tot ce trebuie sa stii despre noii ochelari Apple

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Chiar daca va trebui sa asteptam fara indoiala sfarsitul anului 2021, inceputul anului 2022 pentru a-i putea achizitiona, Apple vine cu o serie de informatii noi precum pretul, absenta camerei sau compatibilitatea cu ochelarii de corectie in privinta noilor ochelari Apple Glass.

De mai multi ani se vorbeste despre lansarea unor ochelari de realitate virtuala de catre Apple insa acest proiect inca nu s-a concretizat din simplul fapt ca toate tentativele au esuat pana in prezent. Insa proiectul nu a fost abadonat in ciuda acestor esecuri, chiar au inceout sa apara o serie de informatii noi si interesante. Intai si intai a aparut un pret oficial, 499 de dolari ceea ce este o veste buna deoarece trebuie sa ne amintim ca Google Class au un pret dublu.

O alta veste buna se refera la compatibilitatea cu ochelarii de vedere. In mod clar un atu esential chiar daca acest lucru va genera un cost suplimentar pentru ca ochelarii sa fie compatibili cu functile de realitate virtuala cu afisare de imagini, de texte si de date direct pe lentile. De altfel, cele doua lentile vor beneficia de aceasta tehnologie si de tehnologia de recunoastere a gesturilor si, drept urmare, de posibilitatea de a afisa informatii diferentiate. Rama va fi echipata cu un senzor LIDAR, prezent si pe iPhone 12, asteptat in egala masura sa fie lansat in aceasta toamna.

Un iPhone obligatoriu pentru functionare. Mai aflam si faptul ca acesti ochelari nu vor fi dotati cu un senzor foto/video precum Google Glass si ca va fi nevoie in mod obligatoriu de un iPhone pentru ca functiile de realitate virtuala sa fie accesibile. Conexiunea dintre cele doua aparate se va face prin Bluetooth si Apple Glass ar trebui sa functioneze pe acelasi principiu ca Apple Watch.

Vezi si:  Microsoft Teams beneficiaza de integrarea Outlook si de o multime de alte avantaje

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.