Artemis Fowl – 3 lucruri de stiut despre filmul lui Kenneth Branagh

Artemis Fowl – 3 lucruri de stiut despre filmul lui Kenneth Branagh

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Artemis Fowl, adaptare in cinematografe a romanelor fantastice scrise de catre Eoin Colfer, a fost lansat oficial pe data de 12 iunie pe Disney+. Iata 3 lucruri de stiut despre acest film inainte de a-l viziona.

Se numeste Fowl. Artemis Fowl. Si, de vineri 12 iunie pe Disney +, micul geniu in varsta de 12 ani, cu aere de James Bond si cu gadgeturi demne de James Bond se imbarca intr-o aventura nebuna in tara zanelor in incercarea de a-l gasi pe tatal sau, disparut in mod misterios in urma cu doi ani. Aceasta epopee spectaculoasa, populata de creaturi legendare, adaptata din literatura pentru tineri este pusa in scena de catre Kenneth Branagh. O multime de ingrediente sunt reunite pentru ca magia sa opereze, ingrediente precum actiune, frisoane si emotii.

Este adaptarea unui best-seller irlandez. Realizat de Kenneth Branagh, Artemis Fowl reprezinta adaptarea unei serie de romane pentru tineri scrise de Eoin Colfer. Saga este alcatuita din opt volume reprezinta o combinatie de fantezie eroica si spionaj si povesteste aventurile in regatul zanelor al unui tanar cu cravata si ochelari negri. Cartea a fost vanduta in numai putin de 25 de milioane de exemplare in intreaga lume.

Un erou ales din peste 1200 de actori tineri. In film exista multa actiune si cascadorii dar si o mare profunzime emotionala. Pentru realizatorii filmului este clar ca personajul trebuia interpretat de catre un irlandez. In cele din urma, tanarul Ferdia Shaw, actualmente in varsta de 16 ani si originar din Kilkenny, Irlanda a primit rolul lui Artemis Fowl.

Vezi si:  Cultura incotro?!

O legatura cu The Godfather? Intr-un interviu, Kenneth Branagh a marturisit ca s-a inspirat de la celebrul film The Godfather, mai precis de la personajul Michael Corleone, intepretat pe marele ecran de Al Pacino. In film, Artemis se confrunta cu situatii similare cu care se confrunta Michael.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.