Autocar vs. Avion – Plusuri si minusuri

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

image001Atunci cand doriti sa mergeti in strainatate, aveti mai multe optiuni de transport. Printre acestea, se numara mersul cu avionul sau cu autocarul. Pentru fiecare, exista plusuri si minusuri, insa, pe termen scurt, o balanta intre cele doua va va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru un maximum de confort.

In primul rand, va trebui sa aveti in vedere faptul ca atat pentru transportul cu avionul, cat si pentru cel cu autocarul, rezervarea locului se va face din timp. Veti putea opta pentru ziua in care doriti sa calatoriti si veti constata ca fiecare dintre aceste mijloace de transport are un program flexibil. Acesta este adaptat nevoilor clientilor. In cazul autocarului, calatorul va putea transporta bagajul in costul biletului.

Avionul vs. Autocar?

Trebuie sa stiti ca principalul avantaj al avionului este timpul pe care il veti castiga. In afara de acest aspect, va veti putea bucura de o calatorie confortabila.

La celalalt pol, multi oameni sunt de parere ca autocarul este o optiune excelenta pentru a te bucura de un drum confortabil dar lung, ce-i drept. Apeland la o firma cunoscuta precum Romfour, veti constata ca ati facut o alegere foarte buna. O astfel de firma va veni in ajutorul vostru oferindu-va posibilitatea de a ajunge in multe tari, in deplina siguranta. Cursele cele mai solicitate sunt Romania – Anglia, Romania – Belgia, Romania – Germania si Romania – Italia, dar si multe altele. De asemenea, la Romfour va veti putea bucura de o multime de alte facilitati precum o minibiblioteca, aer conditionat, tombole si discount-uri multiple pentru clientii fideli.

In plus, aveti posibilitatea imbarcarii din zeci de localitati din tara, chiar de la adresa. Nu va fi necesar sa va deplasati intr-un punct major cum este aeroportul. De asemenea, cu toate ca dureaza mai mult, persoanele de la bord se vor putea bucura de peisaje unice. Avantajul unei astfel de calatorii este ca puteti ajunge chiar la adresa dorita, fara a mai fi nevoie sa schimbati mijlocul de transport iar in pretul unui bilet va intra un numar de kilograme mai mare decat in cazul avionului. De asemenea, veti constata ca unele firme de transport international de persoane ofera si o masa gratuita pe traseu!

Romfour va veni in ajutorul vostru punandu-va la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de calatoria pe care v-o doriti. Aceasta firma va va putea asigura chiar si vanzarea de bilete de avion din agentii!

Daca v-am atras atentia, puteti intra pe site pentru a vedea ce oferte Romfour se potrivesc nevoilor voastre.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.