Azarenka face ravagii la al doilea turneu din 2018

Azarenka face ravagii la al doilea turneu din 2018

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Victoria Azarenka, situata pe locul 186 pe plan mondial joaca din nou bine, din nou cel mai bun tenis al ei dupa mai bine de doi ani, timp in care a pus sportul si cariera pe un plan secund. Bielorusa se poate bucura din nou de tenis asta datorita faptului ca Azarenka a reusit sa isi rezolva problemele de familie demonstrand ca mai are un cuvant de spus in tenis.

Miercuri dimineata Azarenka a reusit sa o invinga pe jucatoarea din Cehia, Karolina Pliskova, favorita cu numarul 5 a turneului Premier Mandatory din Miami, cu scorul de 6-6, 7-5. Azarenka a avut nevoie de o ora si 37 de minute pentru a o invinge pe jucatoarea ceha, pentru a merge la careul de asi si sa lase spectatorilor o impresie extraordinara. Fostul lider mondial a reusit o performanta remarcabila la al doilea turneu disputat in anul 2018. Intr-o forma de zile mari, foarte bine antrenata si cu o extraordinara dorinta de revenire, Victoria Azarenka a facut un spectacol de zile mari si i-a luat de numai putin de 7 ori serviciu adversarei sale, destul de puternice de altfel. Karolina in schimb a reusit 4 break-uri.

Dupa ce a reusit sa isi recupereze copilul de la primul sot Victoria Azarenka si-a regasit si forma si a reusit sa revina pe teren. Pentru un loc in finala jucatoarea beneficiaza de un wild card si se va lupta cu Sloane Stephens. Va cauta revansa dupa ce Stephens a reusit sa o elimine cu 6-1, 7-5 in turul doi din cadrul Indian Wells, celalalt turneu la care Azarenka a mai participat in 2018. Forma sa excelenta se datoreaza in mare parte unei impliniri personale si anume a castigat procesul de custodie si a reusit sa isi recupereze copilul de la fostul sot.

Vezi si:  Waterboyz va prezinta un nou parc de distractii: High Jump!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.