Beneficiile pe care le are plasma bogata in plachete

Beneficiile pe care le are plasma bogata in plachete

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Beneficiile pe care le are plasma bogata in placheteTerapia PRP este, printre altele, un tratament cosmetic si neinvaziv care presupune injectarea unei substante care contine plasma si trombocite, care permite regenerarea celulelor si intinerirea proteinelor pielii. Avantajele terapiei cunoscute si sub numele de Terapia Vampir in industria beauty sunt numeroase:

  1. Plasma bogata in plachete creste productia de colagen, care ajuta la regenerarea pielii, estompand sau chiar eliminand ridurile, petele care apar pe pielea persoanelor in varsta si acneea. De asemenea, terapia determina ca deschiderea porilor sa scada in dimensiune, face ca pielea sa devina mai ferma si chiar ii imbunatateste culoarea.
  2. Pe de alta parte, plasma bogata in plachete ajuta in lupta impotriva celulitei prin stimularea microcirculatiei tesuturilor.
  3. Prin stimularea productiei de colagen si acid hialuronic, plasma bogata in plachete ajuta la tonifierea muschilor si face ca pielea sa isi recupereze fermitatea si tenacitatea.
  4. Plasma bogata de trombocite imbunatateste, de asemenea, productia naturala de elastina, substanta necesara pentru mentinerea elasticitatii pielii si pentru a preveni aparitia unor riduri noi. Proteinele plasmatice ajuta, de asemenea, la promovarea procesului de vindecare a pielii – pielea regenerand rapid si natural.
  5. Plasma bogata de trombocite are avantajul de a fi un tratament preventiv si de regenerare, care pot fi utilizat de catre persoanele care au implinit varsta de 30 de ani, pentru a preveni primele semne ale imbatranirii. Totusi, este, de asemenea, un tratament recomandat persoanelor care au deja riduri si doresc sa isi imbunatateasca aspectul sau sa previna aparitia de noi riduri.
  6. Atunci cand se aplica la nivelul scalpului, Terapia Vampir ofera avantajul de a stimula cresterea sanatoasa a parului in cazurile de alopecie. Acest lucru permite persoanelor care sufera de caderea parului, sa se bucure de cresterea unor fire de par mai groase, mai puternice si mai sanatoase.
Vezi si:  Adevarul despre semipreparatele din Romania. Le va mai cumpara cineva?

Similar oricarei forme de tratament medical, persoanele interesate de pretul terapiei PRP si alte conditii, ar trebui sa se consulte cu un medic specialist inainte de a incepe orice plan de tratament. Informatiile continute in acest articol sunt doar cu scop informativ si nu de a diagnostica stari medicale particulare.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.