Caravana Metropolis ajunge la Arad

Caravana Metropolis ajunge la Arad

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Caravana MetropolisCaravana Metropolis – Cinema in Aer Liber reprezinta o poveste care a resusit sa adune in jur de 30.000 de spectatori in cinci ani de colindat tara in lung si in lat. Caravana pleaca din nou la drum pe data de 27 iunie iar primele orase in care va poposi sunt Arad, Brasov si Sibiu.

Intre 27 iunie-2 iulie Caravana se va afla la Arad in Parcul Mihai Eminescu, de marti pana duminica putand fi urmarite cate sase filme noi premiate la Cannes, Oscar sau Globurile de Aur. Proiectiile vor incepe la orele 21 :30 intrarea fiind libera in functie de locurile disponibile. Iata programul:

27 iunie: Arrival, in regia lui Denis Villeneuve, numai putin de 7 nominalizari la Oscar si un premiu dar si 8 nominalizari la premiile BAFTA.

28 iunie: Hell or High Water, in regia lui David Mackenzie cu 4 nominalizari la premiile Oscar, 3 nominalizari la Globurile de Aur si in competitia Un certain regard la Cannes 2016.

29 iunie: Un barbat numit OVE/ A Man Called Ove (Suedia), in regia lui Hannes Holm, film nominalizat la premiile Oscar pentru Cel mai bun film strain si castigator al Premiului Comedia europeana a anului la European Film Awards 2016.

30 iunie: Sing Street, in regia lui John Carney, un film care ne intoarce in timp, in Dublinul anilor 1980, vazut prin ochii unui tanar de 14 ani, pe nume Conor.

1 iulie: Eu, Daniel Blake, in regia lui Ken Loach, premiat cu Palme d’Or la Cannes 2016, Premiul BAFTA pentru Outstanding British Film of the Year dar si cu premiul Cesar pentru Cel mai bun film strain.

Vezi si:  A aparut trailerul serialului Apple TV+, Servant

2 iulie: Julieta, in regia lui Pedro Almodovar, aflat in competitie la Cannes si European Film Awards in 2016 si nominalizat la premiul BAFTA pentru Cel mai bun film strain.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.