Care sunt cele mai bine platite vedete ale anului?

Care sunt cele mai bine platite vedete ale anului?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cele mai bine platite vedete de pe planeta au totalizat numai putin de 6,1 miliarde de dolari anul acesta, adica 200 de milioane de dolari mai putin decat anul trecut. Acest lucru se datoreaza fara indoiala pandemiei cu Covid-19 care a dus interzicerea concertelor si a paralizat lumea spectacolelor in intreaga lume.

Este vorba despre prima scadere din 2016 incoace, an in care Floyd Mayweather si Manny Pacquaio au reusit sa castige numai putin de o jumatate de milioane de dolari datorita luptei secolului, cea mai lucrativa din istoria boxului. Insa acelasi spectru al coronavirusului si manifestarile miscarii Black Lives Matter nu au reusit sa intrerupa complet activitatea celor mai cunoscute vedete de pe planeta. Dictonul Show Must Go On este inca valabil.

In topul celor mai bine platite vedete se afla Kylie Jenner si Kanye West care au totalizat suma de respectiv 590 de milioane si 170 de milioane de dolari. Rapperul a reusit sa stranga aceasta suma in special datorita colaborarii sale cu Yeezy si Adidas in timp ce mezina familiei Jenner-Kardashian a reusit sa stranga o suma frumoasa, ajungand la un profit de 51% cu marca sa de machiaje. Kylie Cosmetics s-a bucurat de un profit de 600 de milioane de dolari.

In domeniul muzicii, Ed Sheeran isi afirma in continuare dominarea, cu 776 de milioane de dolari totalizati datorita turneului Divide Tour care a atras numai putin de 8,9 milioane de fani. In doi ani, cantaretul britanic a reusit sa depaseasca recordul stabilit de trupa U2 si se claseaza astfel pe locul 23. In clasamentul o regasim in egala masura pe Taylor Swift, pe locul 25 cu 63,5 milioane de dolari si pe Paul McCartney, locul 93 cu 37 de milioane de dolari. Din sportivi, pe primul loc se situeaza Roger Federer, pe locul 3 cu suma de 106,3 milioane de dolari.

Vezi si:  Netflix si-a dezvaluit programul complet de Craciun

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.