Care sunt cele mai bune aplicatii de stiri?

Care sunt cele mai bune aplicatii de stiri?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

stiriDin ce in ce mai multe persoane aleg sa foloseasca aplicatii de stiri. Intr-o epoca a telefoanelor inteligente si a gadgeturilor, presa are parte de una din cele mai mari schimbari inca de la aparitia sa. Se afla intr-o continua tranzitie de o perioada, de la suportul scris si printat, la mediul online. Deja toate publicatiile tiparite de la noi din tara au si un site web iar unele din ele au venit si cu aplicatii de stiri pentru telefonul mobil, principalul scop fiind acela de a-si tine cititorii cat mai informati. Insa care sunt cele mai bune aplicatii pentru stiri?

Feedly. Daca esti genul de persoana careia ii pasa de ceea ce se intampla in jurul tau atunci ai auzit de Feedly cu siguranta. Aceasta platforma actioneaza intocmai unui agregator de stiri care le include intr-un feed zilnic si continuu. Daca alegi sa folosesti aplicatia Feedly nu vei mai rata nicio stire. Dupa ce iti creezi un cont, ai posibilitatea de a alege aplicatiile si publicatiile preferate pentru a aparea in flux.

Biziday este o aplicatie anuntata cu surle si trambite de catre Moise Guran in momentul in care a demisionat de la postul de telviziune la care lucra. Aplicatia de stiri a lui Guran este una din cele mai cautate de la noi din tara. Cu un design simplu si o promptitudine a alertelor, aceasta aplicatie este cea mai potrivita pentru cei care isi doresc stiri la nivel national.

BBC News este aplicatia celebrului trust englez, o aplicatie de stiri care ne tine la curent cu absolut tot ce se intampla pe plan extern. BBC News este aplicatia de care ai nevoie si daca esti un impatimit al sportului deoarece ai optiunea de a instala BBC Sport.

Vezi si:  Boxe portabile Bluetooth, pentru toate buzunarele si preferintele

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.