Care sunt concurentii care au trecut mai departe la Vocea Romaniei?

Care sunt concurentii care au trecut mai departe la Vocea Romaniei?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Aseara, butoanele s-au aprins, scaunele s-au intors iar juratii Tudor Chirila, Smiley, Lori si Adrian Despot si-au pus cu totii in aplicare strategiile pentru a atrage in echipa lor cele mai bune voci ale sezonului.

In editia cu numarul patru a emisiunii Vocea Romaniei toti cei patru antrenori si-au imbunatatit strategiile pentru a atrage in echipa lor cele mai bune voci ale acestui sezon. Se pare ca drumul spre cele mai bune voci este pavat cu  batalii aprige asta deoarece unii concurenti contraataca. Concurentii din aceasta editie stiu foarte bine ce isi doresc si sunt determinati sa impresioneze jurarii si publicul deopotriva.

Spre exemplu, vocea lui Amir Arafat a starnit valuri de controverse in randul antrenorilor. Cand acestia au vazut de ce este Amir in stare, cu totii si l-au dorit in echipa lor. Muzica a ajutat-o pe Oana Mirica sa treaca peste momentele dramatice din viata sa! Oana Mirica  a dat totul pe scena Vocea Romaniei, dedicand melodiile interpretate tatalui sau.
Antrenorii nu s-au putut abtine cand au auzit melodia pe care a cantat-o Horatiu Haiduc. Au inceput sa danseze inca de la primele acorduri.
O voce speciala insotita de o chitara si o piesa geniala! Loredana l-a privit fascinata minute in sir pe Andrei Barz. Cand au aflat cati ani are, antrenorii au fost surprinsi.
Mai rar asa voce ca cea a Biancai Onet. Spectacolul de pe scena a provocat scantei intre cei 4 antrenori. Toti patru s-au luptat pentru Bianca Onet, insa doar unul a castigat.

Loredana: “Oh! Wow! Ce aparitie!”. Smiley nu a avut absolut nicio sansa in fata discursului Loredanei. Desi a incercat sa il convinga sa vina in echipa lui, Rufus Martin a luat deja o decizie.
Pentru o voce ca a Annei-Marie Ionescu , scaunele nu aveau cum sa ramana neintoarse. A cantat magnific piesa “Love On The Brain” si si-a atins scopul.
Maria Radeanu are doar 17 ani si un potential enorm! A interpretat hit-ul “Someone Like You”, al lui Adele, si a facut un show total.

Vezi si:  Ce spun specialistii despre persoanele care asculta death metal

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.