Care va fi noua viata a lui Meghan Marke si a printului Harry?

Care va fi noua viata a lui Meghan Marke si a printului Harry?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Meghan Markle si printul Harry au ales sa renunte la titlurile regale pentru a incepe o noua viata departe de Buckingham. Ce se va alege de cel mai scrutat cuplu din lume, care isi doreste sa devina independent din punct de vedere financiar? Ar putea sa infiinteze o societate de productie si o fundatie.

Si acum? Inceputul anului 2020 venea cu o veste cel putin socanta pentru multi dintre noi – Meghan Markle si printul Harry au decis sa renunte la titlurile regale pentru mai multa libertate si si-au afirmat dorinta de a atinge independenta financiara. O decizie luata « cu mare tristete » si anuntata pe data de 18 ianuarie.

Ce se va alege de Meghan Markle si printul Harry? Care va fi noua lor viata? Presa britanica a oferit deja unele piste.

Meghan Markle va nara documentare pentru Disney. Un lucru este deja sigur: fosta vedeta din Suits a semnat un contract cu Disney pentru a asigura nararea unui documentar, in schimbul unei donatii in favoarea Elephants Without Borders, o asociatie de protejare a elefantilor. The Times a oferit aceasta informatie inca din 11 ianuarie.

Crearea unei societati de productie de filme si documentare. Pe data de 20 ianuarie, The Daily Mail a afirmat ca printul Harry si Meghan Markle urmeaza sa isi deschida propria societate de productie de filme si documentare, care s-ar concentra pe unele subiecte importante precum sanatatea mentala sau mediul inconjurator. Netflix si-a aratat deja interesul de a colabora cu cei doi. Printul Harry a participat de altfel deja la o serie de documentare cu privire la santatea mentala difuzat pe Apple TV, produs de Oprah Winfrey de care este extrem de apropiat.

Vezi si:  Prezentare pe ritmuri de rock a colectiei Tommy Hilfiger

Pana atunci, printul Charles a acceptat sa ii finanteze pe cei doi, in primul an de tranzitie.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.