Cat ne costa o excursie la targurile de Craciun din iarna

Cat ne costa o excursie la targurile de Craciun din iarna

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Chiar daca multora dintre noi vacanta de iarna ni se pare departe, agentiile de turism au venit deja cu oferte pentru cei care vor sa viziteze celebrele targuri de Craciun din marile orase europene. O astfel de excursie porneste de la 149/euro pe persoana.

Cele mai cautate destinatii de iarna sunt Viena, Praga si Budapesta in ceea ce priveste vizitarea targurilor de Craciun. Pentru excursiile cu autocarul si cazarea in hoteluri de trei stele pretul porneste de la 149/euro pe persoana si poate ajunge la aproximativ 450 de euro pe persoana in cazul pachetelor ce includ biletul de avion si cazarea intr-un hotel de cinci stele.

Iata ce a declarat pentru MEDIAFAX, Cosmin Marinof, directorul national de vanzari TUI TravelCenter/Eurolines : Avem deja solicitari pentru city break-uri tematice de tipul Pietelor de Craciun, printre destinatiile pe care le promovam  in mod constant in ultimii ani fiind Praga si Viena. 

Drept urmare, pretul unei excursii cu avionul la Viena si trei nopti cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele in perioada 14-17 decembrie este de 315 euro/persoana.

Un sejur de trei nopti la Praga, cu cazare la un hotel de patru stele si transport cu avionul incepe de la 239,5 euro/persoana.

Printre variantele oferite de agentia Paralela 45 se numara o excursie de cinci zile – Budapesta-Viena, care incepe de la 149 de euro/persoana. In pachet sunt incluse: transportul cu autorcarul, trei nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de trei stele in Budapesta si turul panoramic al oraselor. O alta varianta posibila pentru turisti reprezinta vizitarea pietelor de Craciun: Budapesta, Cracovia, Bratislava sau Viena. Pretul unei vacante de sapte zile incepe de la 299 de euro/persoana, fiind incluse transportul cu autocarul, cinci nopti de cazare cu mic dejun inclus, la hoteluri de trei stele la hoteluri din orasele Budapesta, Cracovia si Viena si tururile panoramice ale aecstor orase.

Vezi si:  Razboiul comercial al lui Trump a facut din nou Romania excelenta: excedentele de export si comert in SUA sunt in plina expansiune in acest an

Iar compania Czech Airlines ofera pachete de trei nopti (cazare cu mic dejun), care includ biletul de avion. Preturile incep de la 245 de euro de persoana, in acest pret fiind asigurata cazarea la un hotel de trei stele si ajung la 450 de euro/persoana la un hotel de cinci stele.

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.