Cauti materiale pentru hidroizolatia fundatiei? Iata de ce este recomandat sa alegi o echipa de experti

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Lucrarile de hidroizolatii sunt o etapa obligatorie in constructia unei case, ce asigura siguranta constructiei. Desi poti cumpara de unul singur materialele pentru impermeablizarea fundatiei, riscurile la care te expui atunci cand nu ai suficienta expertiza in domeniu, sunt uriase.

Apa se poate infiltra in zidurile subsolului, conducand astfel catre deteriorarea structurii de rezistenta a cladirii. Pentru a evita orice risc, apeleaza la echipele de specialisti in hidroizolatii fundatii, vezi aici, ce iti pot garanta executia ireprosabila a lucrarilor. Afla, in continuare, de ce e important sa colaborezi cu expertii si care sunt materialele ce asigura anti-condensul.

 

Riscurile hidroizolatiilor executate incorect

Daca asigurarea hidroizolatiei este o etapa constructiva obligatorie, executia ei gresita conduce la aceleasi riscuri pe care le implica si absenta acestor lucrari. Cladirile trebuie hidroizolate corespunzator de la baza, astfel incat apa sa nu se infltreze prin zidurile subsolurilor. Risti instalarea igrasiei si a mucegaiului, cu efecte ce nu pot fi stopate, doar – cel mult – estompate.

Acestea au efecte nocive asupra organismului. Prin expunerea indelungata la mucegai risti imbolanavirea de micotoxicoza, o afectiune ce se manifesta prin tuse, durere in gat, nas infundat, sensibilitate la nivelul ochilor sau al pielii, dureri de cap, pierderi de memorie, respiratie suieratoare si chiar sangerari nazale. Structura de rezistenta a cladirii e si ea afectata, instalatiile electrice fiind predispuse la risc. In concluzie, siguranta familiei tale nu mai este o certitudine.

 

Expertii folosesc materiale si aditivi speciali

In lucrarile de hidroizolatii, exigenta este un criteriu obligatoriu. Dincolo de costuri, o lucrare executata corect presupune utilizarea celor mai bune materiale, dar nu numai. Pregatirea temeinica a personalului specializat face diferenta la nivel de rezultate. Hidroizolatia de la nivelul fundatiilor si a subsolurilor se realizeaza atat prin membrane PVC de cea mai buna calitate si membrane anti-condens, cat si prin utilizarea unei serii speciale de aditivi pentru beton, ce asigura proprietati de impermeabilitate.

Prin aceste masuri, se elimina riscul de deteriorare la nivel de structura si – implicit – de infiltratie a apei. Expertii vor tine cont de contextul propiectului: tipul de teren, gradul de umiditate, riscul seismic, riscul de tasare si incarcare, consistenta terenului si asa mai departe, sunt factori ce dicteaza tipul de solutie.

 

Sistemul cu membrana bentonitica este o solutie frecvent aleasa

Asa-numita „membrana bentonitica” este compusa din geotextil si bentonita. In momentul in care intra in contact cu apa, aceasta isi mareste volumul. Bentonita este incapsulata intre doua straturi de geotextile, unul tesut si cealalt netesut, ambele avand o grosime egala si o expandare uniforma. Avantajul sistemului consta in eficienta sa dovedita, dar si in rapiditatea in montare.

Nu este necesara aplicarea amorsei, iar stratul de baza, pe care se aplica membrana poate fi si unul uniform, nepregatit in preaalabil. Expertii folosesc, de regula, bentonita sub forma de granule pentru rosturi si imbinari. Sistemul ofera cele mai bune avantaje si este o solutie frecvent aleasa pentru impermeabilizarea la nivel de incinte subterane.

 

Cauti experti in hidroizolatii? Alege echipa de la Hidroizolații-Terase.ro

Specialistii de la Hidroizolații-Terase.ro vin in intampinarea ta cu cele mai bune solutii pentru protectia indelungata a cladirilor. Nu mai cauta materiale de hidroizolatii, ci colaboreaza direct cu expertii ce iti pot garanta cele mai bune rezultate in timp. Pe cartea lor de vizita scrie „lucrari de calitate la preturi optime”.

Clientii confirma rezultatele exceptionale ce pot fi obtinute de echipa speciaizata in hidroizolatii: www.hidroizolații-terase.ro/

 

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.