Ce este o lenjerie de pat Euro?

Ce este o lenjerie de pat Euro?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

ce-este-o-lenjerie-de-pat-euroAtunci cand mergi sa cumperi o lenjerie de pat, observi ca pe langa varietatea de seturi pentru doua persoane, mai exista in comert si lenjerie de pat Euro. Multi se intreaba ce reprezinta aceasta lenjerie si care este diferenta acesteia de alte seturi de lenjerii de pat?

“Explicatia e simpla!”, spun cei de la lenjeriisicuverturi.ro. Lenjeria de pat Euro este cea care corespunde standardelor europene si nu vorbim aici de tesatura sau producatori, ci despre dimensiuni.

Seturile obisnuite pentru pat sunt confectionate pentru saltele si paturi mici, adica pentru cele care au picioruse si margini la cap. Lenjeria pentru aceste paturi trebuie sa se coase in functie de aceste caracteristici si nu depaseste, de regula, 200 cm.

Standardul Euro pentru o lenjerie de pat este unul care depaseste aceste dimensiuni. Oamenii aleg tot mai des saltele si paturi de model european, iar producatorii isi ajisteaza tehnologia dupa preferintele consumatorilor. De aceea, au inceput sa confectioneze lenjerie Euro a carei cearsafuri si pilote sunt mari ca si dimensiune.

Lenjeria Euro este predestinata pentru paturile mari, fara margini sau picioruse. Astfel, lenjeria acopera foarte frumos tot patul si ascunde marginile acestuia. Corespunzator, marimea cearsafului trebuie sa fie destul de mare ca patul sa poata fi aranjat ca la carte> un cearsaf Euro ajunge pana la 280 cm latime, iar pilota pana la 245 cm latime.

Fetele de perna pot ajunge si la dimensiunea de 70×70 cm, dar in mod standard sunt cusute la 50×70 cm.

In concluzie, o lenjerie de pat Euro o depaseste in dimensiuni pe cea standard.

Vezi si:  Cel mai bun lichid pentru tigara electronica

Acum cand piata de desfacere este foarte libera, puteti opta pentru orice set de lenjerii de pat. Produsele sunt variate si au preturi accesibile! Garantam calitate si va asteptam cu drag la noi!”

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.