Ce risca Balotelli dupa ce l-a lovit pe Pablo

Ce risca Balotelli dupa ce l-a lovit pe Pablo

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Chiar daca nu a fost sanctionat in timpul meciului, Mario Balotelli risca suspendarea pentru lovitura oferita lui Pablo, vineri, in timpul meciului cu Bordeaux (0-2). Ceea ce inseamna ca pentru el sezonul s-a incheiat prematur.

Gestul lui Mario Balotelli asupra lui Pablo, vineri, in timpul meciului cu Bordeaux ar putea sa il coste scump. Trecut neobservat initial, acesta a fost demascat de furia aparatorului echipei Bordeaux. Explicatia brazilianului pentru aceasta lovitura neasteptata este ca s-a infuriat pe moment. Pablo s-a ales cu o fractura la nas in urma acestei lovituri.

Chiar daca nu a fost sanctionat in timpul meciului sau imediat dupa meci, Mario Balotelli nu este la adapost de sanctionare. Comisia de disciplina din cadrul LFP poate sa se sesizeze din oficiu in caz de actionari agresive si grave in timpul meciului. Acest lucru prevede si articolul 3 din regulamentul disciplinar LFP. Bordeaux a inceput deja sa puna presiuni pe comisia disciplinara pentru ca Balotelli sa nu ramana nesanctionat.

Un an de suspendare?

Chiar daca Liga are ultimul cuvant in astfel de cazuri, aceasta se bazeaza pe regulamentul Federatiei Franceze de Fotbal (FFF) pentru a reglementa aceasta situatie. Si baremul sanctionarilor este deosebit de sever, chiar daca adesea nu este respectat ad litteram. Conform articolului 13.3 din anexa 2 a regulamentului general FFF, o ranire consecutiva in urma unui act de brutalitate sau o lovitura este constata de catre un act medical si atrage dupa sine o ITT (incapacitate temporara de munca), inferioara sau egala a 8 zile, poate provoca o suspendare de cel putin un an. deja suspendat, Balotelli rateaza sase meciuri. Dar, tinand cont de faptul ca imaginile agresiunii nu sunt clare, va fi suspendat temporar ratand doar sase meciuri. Sau cine stie, ce se va hotari in cele din urma…miercuri se va oferi un raspuns oficial.

Vezi si:  Top cei mai buni jucatori din istorie conform Fifa 19

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.