Ce se va intampla cu copiii care au invatat la Scoala 124 dupa incendiu ?

Ce se va intampla cu copiii care au invatat la Scoala 124 dupa incendiu ?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Elevii scolii 124, afectate de un incendiu ce a izbucnit in noaptea de duminica spre luni urmeaza sa fie relocati si vor termina anul scolar la alte institutii de invatamant conform declaratiilor lui Marian Banu, purtatorul de cuvant ISMB. In cursul zilei de azi orarul urmeaza sa fie afisat la vedere, la unitatile de invatamant respective.

Elevii claselor pregatitoare din scoala 124 urmeaza sa fie relocati la Gradinita nr.35 iar cei din clasele primare la Scoala 126. In ceea ce priveste elevii de gimanziu, acestia vor fi mutati temporar la Scoala 143. Din fericire, conform inspectorului general, foile matricole nu au fost afectate, nici cataloagele sau arhiva scolii. Niciun document esential nu a ars din fericire.

In plus, purtatorul de cuvant ISMB a mai declarat faptul ca examenul de evaluare nationala care se apropie cu pasi repezi nu va fi afectat in niciun fel, cel mai probabil desfasurandu-se la scoala nr. 143. La scoala afectata de incendiu invatau peste 700 de elevi.

Pompierii din capitala au intervenit de urgenta pentru stingerea incendiului izbucnit azi-noapte la scoala nr. 124, in jurul orei 3 noaptea, la acoperisul scolii din sectorul 5 al capitalei. In anul 2001 pentru aceasta institutie s-a emis un aviz de securitate in caz de incendiu, pentru lucrari de consolidare si pentru refunctionalizarea scolii generale. Insa, pana in momentul de fata scoala nu a reusit sa obtina un aviz pentru securitatea la incendiu.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.