Ce sunt extensiile pentru unghii?

Ce sunt extensiile pentru unghii?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Beautician applying gel on fingernailsEste un lucru foarte simplu să arătăm bine în prezent. Sunt zeci de magazine online de foarte bună calitate care comercializează produse din ce în ce mai interesante care ne sunt de un real folos  atunci când dorim să arătăm mai bine. Este practic foarte greu să alegem din varietatea mare de produse propuse de către firmele de profil. Unele dintre ele sunt chiar produse profesionale foarte valoroase și de o calitate deosebită.

Distribuitori renumiți de produse pentru manichiură din România

Callipso.ro este numele unui important distribuitor produse manichiura care comercializează o gamă foarte variată de produse din domeniul Beauty. Este vorba despre substanțe speciale de tip primer, top, remove, acetonă, oje semipermanente, gel color, kit pentru unghii, pudre speciale, decor unghii, aparate moderne pentru saloanele de înfrumusețare, accesorii și ustensile recente, kit-uri de reconstrucție, acryl, ulei pentru cuticule, extensii unghii, etc.

Pro sau contra extensiilor de unghii?

Dacă nu ați devenit o persoană pasionată de unghiile cu gel și dacă trebuie să ajungeți la o întâlnire mai sofisticată, atunci puteți să începeți să vă documentați puțin despre soluțiile moderne la care puteți apela astăzi în domeniul manichiurii și pedichiurii.

Unghii cu gel și extensii pentru unghii este noua provocare. Extensiile pentru unghii sunt realizate din același material ca și gelul de unghii. Cele mai moderne produse de acest gen nu conțin substanțe chimice și nu afectează unghia naturală. Specialiștii din acest domeniu susțin faptul că, extensiile cu gel sunt mult mai recomandate decât cele de tip acrilic. Extensiile acrilice pot conține substanțe nocive pentru organism precum toluen, metil-metacrilat sau acetonitril.

Vezi si:  Ce va trebuie pentru sportul airsoft?

Cum se aplică extensiile de unghii cu gel?

Pe extensiile de unghii se aplică un strat subțire de gel transparent. Apoi se fixează pe unghii. Uscarea se realizează cu ajutorul lămpii UV sau LED. Gelul care a fost aplicat pe extensie va determina ca aceasta să se lipească perfect la suprafața unghiei naturale.

Durata de viață a extensiilor este de aproximativ 3-4 săptămâni. Practic ele vor rezista direct proporțional cu ritmul de creștere al unghiilor. Tot atât durează și o manichiură cu gel. Au forme diferite și pot fi pilite până când se obține forma preferată.

Se pot scoate foarte ușor cu ajutorul acetonei.

Pentru întreținerea permanentă a unghiilor și a cuticulelor este recomandat să folosiți după manichiuri realizate cu gel, preparate care hidratează din abundență pielea mâinilor, cuticulele și unghiile naturale. Magazinele online specializate comercializează foarte multe tipuri de ulei cuticule. Mai pot fi folosite și remediile naturiste pregătite în casă sau achiziționate de la farmaciile de acest gen.

De asemenea, pentru o manichiură foarte reușită, va trebui să alegeți doar produse  profesionale care nu conțin substanțe toxice și agresive pentru unghii. Astfel de produse sunt comercializate de distribuitorii mari care au și foarte multe campanii de reduceri importante. Deci, efortul financiar nu va fi foarte ridicat. Trebui doar să alegeți magazinul cu oferta cea mai interesantă și să urmăriți periodic produsele din portofoliu.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Vezi si:  Cucereste priviri cu rochiile de toamna de la Bobomoda

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.