Ce tipuri de pardoseli poti folosi in spatiile industriale? Afla care sunt cele mai eficiente solutii pe care le ai la indemana!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Dispui de un spatiu industrial, pe care nu te-ai hotarat cum sa-l folosesti inca, dar pentru care cauti cea mai buna pardoseala? Inseamna ca trebuie sa stii ce variante ai la dispozitie, astfel incat sa ai parte de rezultate eficiente pe termen lung.

De exemplu, te poti orienta catre pardoseli elicopterizate sau catre cele poliuretanice, in functie de varianta pe care o consideri cea mai buna. Din randurile ce urmeaza poti descoperi cele mai importante aspecte despre materialele pe care le ai la dispozitie, pentru a putea lua o decizie optima in acest sens!

Pardoseli elicopterizate – ce beneficii iti ofera?

Despre pardoselile elicopterizate din beton trebuie sa stii ca se aplica extrem de usor si rapid, avand o durabilitate foarte mare. Poti alege culoarea preferata in functie de modul in care vrei sa amenajezi spatiul, cu mentiunea ca pardoseala va fi una omogena, continua si perfect neteda la atingere.

Mai mult, despre aceste tipuri de pardoseli trebuie sa stii ca sunt rezistente la stresul mecanic, ceea ce inseamna ca poti folosi utilaje de mici dimensiuni cu incredere!

Pardoselile epoxidice, perfecte pentru numeroase tipuri de spatii

O alta varianta pe care o ai la dispozitie este aceea de a investi in pardoseli epoxidice, care sunt realizate din rasini epoxidice de calitate. Substantele chimice din componenta pardoselilor sunt disponibile in forma lichida inainte de a fi aplicate si se pliaza perfect pe orice tip de podea. Despre pardoselile epoxidice mai trebuie sa stii ca se aplica prin pensulare, fara sa lase in urma rosturi ori spatii neacoperite.

De cele mai multe ori, pardoselille epoxidice sunt folosite in domeniul medical, in industria alimentara, dar si in domeniul hotelier ori pentru spatii de birouri, asa ca vei putea amenaja spatiul de care dispui in foarte multe moduri.

Pardoseli cu cuart

Despre pardoselile cu cuart trebuie sa stii ca sunt excelente pentru a fi folosite cu precadere in industria alimentara. Daca vrei sa amenajezi o bucatarie foarte mare, atunci aceasta solutie este una excelenta. De ce? Pardoselile cu cuart sunt antiaderente si foarte simplu de curatat, ceea ce inseamna ca angajatii vor putea lucra in conditii sigure.

Pardoseli antistatice

Pentru a-ti amenaja spatiul cat mai bine, trebuie sa iei in considerare si pardoselile antistatice, care sunt perfecte pentru locurile in care se proceseaza solventi ori gaze si unde sunt procesate pulberi.

O singura scantaie provocata de descarcarea electrostatica poate fi extrem de periculoasa si poate conduce la accidente importante, insa optand pentru o pardoseala antistatica reduci considerabil din riscurile la care te expui.

Pardoseli poliuretanice

Disponibile intr-o varietate de culori si grosimi, pardoselile poliuretanice: pardoseliindustriale.ro/pardoseli-poliuretanice/ reprezinta si ele o alegere inspirata pentru tine, mai ales daca te gandesti sa-ti deschizi un magazin sau un depozit. Principalele avantaje ale acestor tipuri de pardoseli sunt date de rezistenta sporita, usurinta cu care pot fi montate, dar si simplitatea cu care pot fi intretinute. Mai mult, pardoselil poliuretanice sunt potrivite pentru un trafic intens, fiind totodata si rezistente la zgarieturi ori lovituri.

Acorda-ti timp sa studiezi gama de produse de pe site-ul PardoseliIndustriale.ro, iar astfel vei descoperi ce variante ai la dispozitie! Poti alege dintre foarte multe tipuri de pardoseli de calitate, pe care sa le folosesti chiar si pana la 20 de ani fara probleme! Elastice, rezistente la zgarieturi, dar si la socuri mecanice, pardoselile trebuie montate cu grija, pentru a te putea bucura de ele cat mai multa vreme!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.