Ce va trebuie pentru sportul airsoft?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

ce va trebuie pentru airsoftAirsoft este un joc care seamana foarte mult cu lupta, dar foloseste arme relativ sigure sau pistoale cu gaz comprimat care trag cu pelete nemetalice. Unele arme sunt, de asemenea, alimentate electronic sau cu arc. Exista campuri de lupta dedicate, care seamana foarte mult cu campurile de paintball, cu turnuri, transee, cazemate si alte terenuri. Acest lucru permite batalii simulate mai realiste.

Exista o multime de tipuri diferite de jocuri airsoft si difera in functie de numarul de persoane care joaca, unde sunt, si cat de multi bani sunt disponibili.

Aceste jocuri pot include simulari militare, campanii organizate si chiar reinnoiri ale evenimentelor sau perioadelor istorice.

Pot fi folosite tactici militare standard, iar o mare parte din arme arata ca cele reale. Armele disponibile pentru airsoft pot fi achizitionate de la Magazin Airsoft.

De ce este nevoie de echipamente de siguranta?

In timp ce airsoft-ul este un sport distractiv, va trebui in continuare sa acordati atentie sigurantei daca vreti sa nu fiti raniti.

In timp ce pistoalele airsoft au fost proiectate pentru a fi in siguranta, exista inca unele pericole.

Trebuie sa va asigurati ca manevrati arma in siguranta, chiar daca doar va miscati sau o curatati, si veti avea nevoie de un echipament de siguranta adecvat, inclusiv varf portocaliu, pentru a le arata celorlalti ca nu detineti un pistol adevarat.

Echipamentul de siguranta nu este optional atunci cand vine vorba de arme airsoft.

In acest fel, aveti cele mai bune sanse pentru o zi distractiva, non-periculoasa pe teren. Urmati precautiile de baza si distrati-va!

Care sunt optiunile de siguranta pentru airsoft?

Exista cateva piese de baza de echipament de siguranta de care aveti nevoie pentru jocurile airsoft. Minimul este de a purta o pereche buna de ochelari rezistenti la impact. Protectia ochilor este o necesitate si daca cineva si-a pierdut protectia ochilor pe teren, veti auzi alti jucatori strigand “om orb” pentru a le spune oamenilor sa nu mai traga.

Acest termen inseamna intotdeauna ca ar trebui sa incetati focul – nu mergeti niciodata langa un pistol airsoft care este incarcat, fara ochelari de protectie si niciodata nu trageti si nu manevrati unul in jurul persoanelor care nu au o protectie adecvata a ochilor.

Majoritatea jucatorilor de airsoft fac mai mult decat a purta minimul. Mastile de protectie, asemanatoare cu cele purtate in paintball si alte sporturi, sunt extrem de populare si pot fi utilizate in combinatie cu ochelari pentru a oferi protectie intregii fete.

Castile de protectie sunt, de asemenea, comune – acestea adauga mai mult realism simularilor militare si va impiedica sa suferiti o lovitura directa la cap in timpul jocului. Unii jucatori poarta chiar casti complete, cum ar fi cele folosite de motociclisti.

Incaltamintea este de asemenea importanta, pentru a nu va accidenta calcand stramb pe teren, si pentru a nu va strica incaltamintea buna prin noroi pe campul de lupta. Bocanci militari adecvati sportului airsoft gasiti aici.

Vestele tactice sunt de asemenea folosite de multi jucatori airsoft. Vesta va fereste pielea de atingerea bilelor airsoft si usureaza transportul obiectelor suplimentare, inclusiv pistoale, munitii, reviste si alte articole.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.