Cei mai frumosi actori din serialul Grey’s Anatomy

Cei mai frumosi actori din serialul Grey’s Anatomy

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Patrick Dempsey, Jesse Williams sau Giacomo Gianniotti- descopera citind acest lucru care sunt cei mai frumosi si mai sexy actori din celebrul serial medical.

Deci daca faci parte si tu din categoria fanilor care inca mai urmaresc cu sufletul la gura serialul, de 14 ani incoace, da, acest articol iti va placea cu siguranta.

Pe langa drame si povestile de iubire, avem in serial si cei mai frumosi actori, medici sau cele mai frumoase cupluri.

Patrick Dempsey. A jucat cel mai iubit rol al serialului. Derek Sheperd. Marea iubire a lui Meredith Grey a jucat in serial pana in anul 2015 un an in care personajul sau moare subit. Dar actorul si-a facut o reaparitie remarcabila pe micile ecrane cu mini-serialul „ The Truth About the Harry Quebert Affair.

Eric Dane. Un alt actor remarcabil in rolul lui Mark Sloan. Dar in anul 2012 Mr. Glamor a parasit serialul si a trecut timp de patru ani, la un alt serial- „The Last Ship”. Si de curand, a aparut in serialul revelatie de pe HBO, „Euphoria”.

Jesse Williams. De zece ani, il putem vedea in rolul lui Jackson. Un actor care a frant inimile multor fane si care in serial are o relatie foarte complicata cu April.

Justin Chambers. Dr. Alex Karev, care a parasit recent serialul este un personaj care a evoluat foarte mult de la internul arogant la chirurgul pediatric cu inima mare.

Giacomo Gianiotti a aparut in serual in 2015. Dupa moartea lui Derek, apare in serial in rolul lui Andrew DeLuca. Acest actor canadian de origine italiana are 30 de ani.

Vezi si:  Lindsay Lohan insarcinata cu primul copil

Chris Carmack are rolul noului zeu de la ortopedie. Dupa ce a fost manechin, a fost descoperit ca actor cu serialul Newport Beach. A avut de asemenea un rol regulat in Nashville.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.