Cel mai bun lichid pentru tigara electronica

Cel mai bun lichid pentru tigara electronica

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

lichid-tigara-electronicaTendinta fumatorilor de a renunta la acest viciu in favoarea vaporilor sau aburilor care, dupa cum spun specialistii, nu sunt atat de nocivi si nu au un efect negativ asupra sanatatii. Fumatorii care au trecut deja la tigara electronica sau vor sa o faca isi pot alege cel mai bun lichid tigara electronica chiar si online. Marci recunoscute precum Beard, Donut Dude, Dinner Lady, Halo, Flavors Inside, Holy Cannoly sau King’s Dew si multe altele sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret!

Factori decisivi in alegerea lichidului pentru tigara electronica

Internetul este mediul in care pot fi consultate o multime de oferte pentru lichide tigari electronice insa cea mai buna varianta se alege in functie de anumite criterii de care fumatorul trebuie sa tina cont:

  • Cantitatea de nicotina este un factor foarte important mai ales pentru cei care fac trecerea de la a fuma tigari normale la a fuma tigara electronica. Unele lichide sunt mai strong, altele mai light, unele au o cantitate de 16 mg de nicotina, potrivite incepatorilor, altele au echipaveltul a 36 mg de nicotina, potrivite fumatorilor inraiti.
  • Compozitia lichidului pentru tigara electronica are un cuvant decisiv in aceasta decizie. Compozitia trebuie sa includa doua ingrediente esentiale – anume, glicerina vegetala si propilen glicol.
  • Aroma lichidului pentru tigara electronica depinde de la consumator la un altul. Sunt disponibile pe piata peste 300 de arome care merita incercate – de la cele cu savori fructate pana la cele care amintesc de o anumita bautura alcoolica sau racoritoare. Fumatorii de tigari electronice nu se plictisesc niciodata!
  • Producatorul lichidului pentru tigari electronice poate fi mai cunoscut sau mai putin cunoscut pe piata din tara si de peste hotare. Desigur, cu cat acesta este mai apreciat, cu atat cumparatorii au tendinta de a cumpara lichidul pentru tigara electronica de la o singura sursa. Sunt disponibile marci precum Liqua, Mad Rabbit, Naked, Nasty Juice, Pacha Mama, pana la Pop Corn Man, Vape Bar sau Vapor Maid.
  • Pretul este desigur un factor foarte important in opinia cumparatorilor. Sunt lichide mai scumpe sau mai ieftine. Desi tendinta romanilor de a cumpara ieftin si mult se manifesta in cazul alimentelor sau a altor produse, cand vine vorba de lichidul pentru tigara electronica se pare ca nu se zgarcesc pentru ca de asta depinde intr-o mai mica sau mai mare masura sanatatea lor.
Vezi si:  Datoriile se transforma in probleme doar daca nu sunt gestionate corect! Ponturi pentru zile fara datorii!

In concluzie, lichidul pentru tigara electronica poate avea consecinte neutre sau puternic negative asupra sanatatii. Cu cat lichidul este mai bun si mai bine ales, cu atat va avea efecte mai putin nocive, chiar relaxante asupra corpului. Este foarte important ca fumatorii sa isi cantareasca optiunile si sa valorifice alegerile facute.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.