Cel mai nou cuplu din showbiz-ul american – el are 34 de ani, ea 19 ani

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul american – el are 34 de ani, ea 19 ani

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cel mai nou cuplu format in showbiz-ul American a luat cu asalt internetul. Despre cine este vorba? Despre Scott Disick, un dependent de alcool, droguri si sex, fostul sot al lui Kourtney Kardashian si Fiica lui Lionel Ritchie, Sofia Ritchie.

Chiar daca cei doi au fost vazuti de mai multe ori impreuna au confirmat relatia printr-un simplu gest, au fost surprinsi sarutandu-se. Sofia este nimeni alta decat fiica lui Lionel Ritchie si a reusit sa capteze atentia presei dupa ce a aparut la bratul lui Justin Bieber. Aceasta se pare ca se pregateste pentru cariera de model si a inceput deja sa pozeze pentru cei mai cunoscuti fotografi de la Hollywood.

Sofia Ritchie a fost motivul principal pentru care fanii s-au intors imporiva lui Bieber si pentru care acesta si-a sters contul de Instagram. Justin Bieber si Selena Gomez s-au certat in public, acuzandu-se unul pe celalalt de infidelitate, cearta pornind de la Sofia. Insa, povestea de dragoste dintre Sofia si Justin Bieber nu a durat foarte mult, Sofia nu a fost vazuta de atunci in compania altui barbat.

Ultimele imagini in care apare frumoasa blonda au reusit sa ii socheze pe fanii acesteia, i-au stricat imaginea de fata cuminte. Sofia a fost fotografiata in timp ce il saruta pe Scott Dissick, cel despre care toata lumea credea ca este doar un prieten bun, un prieten care ii da sfaturi parintesti. Nu de alta dar Scott are 34 de ani, a fost deja casatorit si are 3 copii. Uimirea tuturor nu se datoreaza neaparat varstei ci faptului ca Scott este cunoscut pentru dependenta sa de alcool, droguri si… sex.

Vezi si:  Jennifer Aniston – ce a indraznit sa ii spuna lui Angelina Jolie inainte de filmarile cu Brad Pitt

Kourtney, cea mai mare dintre surorile Kardashian si Scott Disick au format un cuplu timp de 9 ani si au impreuna trei copii superbi. In 2015, cei doi s-au despartit definitiv din cauza infidelitatii repetate a lui Disick.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.