Cele mai asteptate concerte in Romania in 2019

Cele mai asteptate concerte in Romania in 2019

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

preferate2019 se anunta un an plin de concerte importante pentru Romania, unele cu artisti care ajung pentru prima data in tara noastra. Asadar, in acest an, pe langa excursii in natura sau vizite in muzee, nu ar fi o idee rea sa va si distrati la macar un concert dintre cele care se anunta. Cele mai asteptate concerte vor avea loc la Bucuresti si Cluj, asa ca, daca sunteti din alt oras si vreti sa ii vedeti live pe Bon Jovi sau pe Andre Rieu, va va fi utila harta rutiera – aplicatia online care va indruma spre destinatie si va informeaza cu privire la distanta de parcurs si la timpul estimativ de sosire.

Olandezul Andre Rieu va concerta, impreuna cu orchestra sa – Johann Strauss – la Cluj Napoca, in fiecare zi intre 4 si 7 aprilie anul acesta. Iubitorii de muzica clasica au fost rapizi in cumpararea biletelor, astfel ca, in acest moment, stocul este epuizat. Pretul biletelor a variat intre 200 si 680 de lei.

Tot la Cluj va avea loc si concertul lui Tom Jones, pe data de 26 iunie. Artistul in varsta de 78 de ani va concerta pentru a cincea oara in Romania, dar pentru prima data la Cluj. La acest concert mai sunt disponibile cateva bilete, al caror pret este intre 145 si 475 de lei.

O premiera pentru Romania va fi concertul lui Ed Sheeran de pe 3 iulie, care va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti. Pentru a vedea si asculta live interpretarile pieselor “Thinking out loud” sau “Shape of you” fanii artistului platesc intre 199 si 399 de lei. Lunile iulie si august ale acestui an sunt cele mai asteptate de iubitorii muzicii rock deoarece, in Romania,vor avea loc doua mari concerte de astfel de muzica.

Vezi si:  Idris Elba va fi cocosatul de la Notre Dame

Pe 21 iulie, Piata Constitutiei din Bucuresti va gazdui concertul trupei Bon Jovi, care se va afla in turneul de promovare “This House Is Not For Sale”. Cel mai ieftin bilet are pretul de 230 de lei, iar cel mai scump 750 de lei. Pe langa bilete, la vanzare se gasesc si pachetele VIP, cu preturi intre 777 si 2440 de lei, care asigura beneficii suplimentare, nu doar accesul la eveniment.

Pe 14 august va avea loc concertul trupei Metallica, la Bucuresti, pe Arena Nationala. Biletele s-au epuizat dupa doar o zi de la punerea in vanzare, iar pretul lor a variat intre 235 si 685 de lei. Pachetele VIP au costat intre 900 si 9900 de lei. In deschidere, vor canta trupele Ghost si Bogassa.

Acestea sunt unele dintre cele mai asteptate concerte in Romania in 2019, insa multi alti artisti vor veni in tara noastra pentru a oferi fanilor spectacole de neegalat si, cel mai important, distractie.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.