Cele mai bune ambalaje pentru E-commerce

Cele mai bune ambalaje pentru E-commerce

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Dacă ești pe punctul de a începe o afacere de comerț electronic sau dacă ai deja una, iar expedierea produselor îți dă bătăi de cap pentru că nu găsești ambalajele potrivite, poate că este momentul să afli despre cum poți alege cele mai bune ambalaje pentru o afacere de succes. Este foarte important să împachetezi produsele în mod corespunzător, pentru că acest lucru poate duce la creșterea vânzărilor și la obținerea avantajelor competitive, stabilindu-se astfel gradul de satisfacție al clienților și maximizându-se loialitatea sau potențialul de recomandare pentru alți potențiali clienți.

De ce este important să alegi ambalajul potrivit pentru produsele expediate?

Că expediezi individual sau colectiv produse de mici sau mari dimensiuni, produse fragile sau nu, este foarte important să adaptezi ambalajul la tipul produselor, pentru a asigura protecția optimă a acestora.

Există mai multe avantaje pentru care alegerea ambalajului adecvat este necesară, iar trei dintre acestea se referă la reducerea costurilor de achiziție, la reducerea costurilor de transport, respectiv la protecția eficientă a produselor.

Astfel, achiziționând folii cu bule, hârtie kraft, cartoane pentru protecție și hârtie pentru umplerea spațiilor sau diverse accesorii de amortizare, vei reduce înainte de toate riscurile de deteriorare, dar și costurile pe care le-ar putea implica eventualele înlocuiri ale produselor deteriorate. Este important, așadar, ca produsele expediate, că sunt fragile sau nu, să fie ambalate în recipiente sau cutii rezistente care pot asigura protecția în diverse condiții de transport.

Vezi si:  Tensiunile politice generate de Guvernul Grindeanu aduce Euro la cel mai mare nivel istoric din 2012

Pentru expedieri sigure, poți alege de pe acest site cutii de carton de diverse dimensiuni, plicuri și pungi pentru expediere, dar și produse sau accesorii pentru protecție suplimentară, așa cum sunt foliile cu bule.

Produse fragile sau grele? Alege cutiile potrivite

Cutiile de carton care se asamblează și se închid rapid și care au o greutate mică reprezintă soluția ideală de ambalare pentru produsele fragile sau grele. Acestea prezintă avantajul de a fi extrem de rezistente, mai ales dacă sunt prevăzute cu protecții suplimentare. Mai mult decât atât, cutiile de carton concepute special pentru ambalarea unor produse grele sau fragile vin într-o mare varietate de dimensiuni, astfel că poți alege cutia adaptată înălțimii sau lungimii produselor pe care le expediezi clienților.

Caracteristicile pe care le au cutiile din carton fac ca protecția asigurată produselor să fie optimă, mai ales dacă se are în vedere și alegerea unei benzi adezive de calitate, care să permită blocarea și securizarea pachetelor.

Plicurile căptușite, ușoare și rezistente

Dacă dorești să ambalezi produse mici, poți alege plicurile cu căptușeală de spumă de polietilenă care ajută la amortizare. Acestea sunt ideale mai ales pentru produsele fragile, iar închiderea cu bandă adezivă asigură etanșeitatea produsului. Economice și ușoare, acestea sunt concepute în special pentru protecție și pentru reducerea costurilor de expediție.

Pungile plicuri antișoc, pentru produse sensibile

Dacă dorești să expediezi produse extrem de fragile sau documente importante a căror deteriorare dorești să o previi în mod garantat, poți alege pungile plic antișoc cu bule. Acestea sunt impermeabile, sunt rezistente la rupere și sunt opace, astfel că asigură confidențialitatea deplină a pachetului și protecția optimă chiar și în cazul celor mai fragile produse.

Vezi si:  Antreprenoriatul pare ceva sexy (dacă te uiți din exterior)

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.