Cele mai bune filme pentru amatorii de dans

Cele mai bune filme pentru amatorii de dans

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

S-a facut deja o eternitate de cand nu am mai pus piciorul pe un ring de dans din cauza pandemiei cu coronavirus. Cu toate acestea, dansul are numeroase beneficii asupra corpului si spiritului nostru. De aceea, in acest articol am regrupat o lista intreaga cu filme pe tema dansului.

Sexy Dance (2006). Pe langa ca spune povestea de dragoste dintre Jenna Dewan si Channing Tatum, filmul ne vorbeste si despre un tanar tulburat care ajuta o dansatoare de balet sa adauge putin hip-hop in viata sa.

Black Swan (2010). In acest film, Natalie Portman interpreteaza rolul unei femei care incearca cu disperare sa obtina rolul principal in productia Lacul Lebedelor.Pentru a realiza aceasta performanta, actrita a fost nevoita sa faca eforturi extraordinare.

Dirty Dancing (1987). Bineinteles, acest film nu avea cum sa lipseasca din lista. Regasim aici o adolescenta care traieste o poveste de dragoste cu profesorul sau de dans in timpul unei vacante cu familia. Nimeni nu are cum sa uite aceasta proveste de dragoste, nici incredibilele scene de dans.

Flashdance (1983). Alex viseaza inca de mica sa devina dansatoare profesionista cu norma intreaga in acest film celebru al anilor ’80.

American Girls (2000). Unii ar spune despre acest film ca este mai degraba bazat pe majorete insa fanii cheerleding-ului isi vor da seama ca scopul filmului este acela de a ne arata ca pom-pom girls nu au prea mare parte de recunoastere.

Honey (2003). In acest film, Jessica Alba interpreteaza rolul unei tinere femei care isi doreste sa devina coregraf. Missy Elliot joaca si ea in acest film, motiv suficient pentru a-ti dori sa il revezi.

Vezi si:  Ethan Hawke si Joaquin Phoenix sunt invitatii de onoare din cadrul American Independent Film Festival

Magic Mike (2012). Channing Tatum detine toate atuurile necesare sa ne convinga sa urmarim acest film.

Suspiria (2018). Este un remake realizat de Luca Guadagnino, un thriller psihologic Italian care dezvaluie in egala masura numeroase scene de dans.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.