Cele mai bune seriale al anului 2019

Cele mai bune seriale al anului 2019

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Ne aflam doar in a treia luna a anului si deja am putut vedea cateva seriale bune. Anul 2019 mai are multe de oferit, de la seriale noi, la continuarea celor vechi, in primele luni am vazut cateva seriale care au ridicat standardele pentru cele din restul anului. Iata cele mai bune seriale al anului pana acum:
The Good Place
Serialul in care Eleanor, dupa ce moare intr-un accident, ajunge in locul cel bun, unde se intalneste cu sufletul pereche, Chidi. Dupa ce Eleanor isi da seama ca ea nu ar trebui sa fie in locul bun, incepe aventura. Sezonul cu numarul 3 s-a incheiat la sfaristul anului 2018. Singurul lucru negativ este ca sfarsitul sezonului nu ne-a fost de ajuns.
Sex Education
Mai noi, serialele cu drame din liceu sunt din nou la moda, Sex Education este cel mai potrivit in acest sens. Este vorba de adolescenti frustrati sexual si de mama unui adolescent, care este terapeut sexual si vorbeste sincer despre orice cu fiul sau si cu prietenii sai.
Pen15
Poate o sa plangi de fericire, de recunostinta sau de nervi daca te uiti la serialul platformei Hulu, Pen15. In acelasi timp este foarte vesel si te face sa plangi. Ne arata viata fictionalizata al lui Maya Erskine si Anna Konke, cand fetele aveau 13 ani, in anii 2000. O sa vedem cum se luptau fetele cu problemele tipic adolescentine.
Russian Doll
Este o comedie dramatica americana. In serialul Russian Doll putem urmari o femeie tanara pe nume Nadia, intr-o poveste interesanta. Femeia moare intr-o noapte la o petrecere in New York iar dupa ce moare incepe din nou petrecerea. Orice incearca sa faca, indiferent cat de mult lupta, moare din nou iar petrecerea incepe din nou. Oare o sa reuseasca sa gaseasca o rezolvare? Putem afla daca ne uitam la Russian Doll.

Vezi si:  Coca-Cola lanseaza o noua gama cu gusturi speciale

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.