Cele mai frumoase fotocarti pentru a evada fara sa te misti de pe canapea

Cele mai frumoase fotocarti pentru a evada fara sa te misti de pe canapea

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cred ca si tie ti se pare genial urmatorul lucru – nu trebuie sa luam intotdeauna avionul pentru a calatori. Iata cele mai bune fotocarti pentru a « calatori » in aceasta perioada de izolare.

Imaginatia poate face minuni si, atunci cand avem si un suport dragut la indemana ca sa ne ajute sa evadam atunci este si mai bine. Peisaje spectaculoase, traditii autentice, realizari arhietcturale exceptionale…toate acestea ti se ofera prin intermediul fotocartilor.

One Year on a Bike. Pe bicicleta, Martjin Doolaard a parcurs lumea, de la Amsterdam la Singapore. Acest tanar olandez povesteste prin intermediul imaginilor experienta dobandita, persoanele pe care le-a intalnit pe drum, de-a lungul acestei aventuri si lectiile pe care le-a invatat. Pe langa sfaturi pretioase, acest ghid de slow travel ne povesteste inainte de toate o intalnire cu el insusi si cu umanitatea.

The Island of the Colorblind. Sanne de Wilde, originara din Belgia se intereseaza in aceasta carte de viata locuitorilor de pe o insula din Pacific. In urma unei izolari extreme ale locuitorilor, o gena rara s-a raspandit in randul acestora, acromatopsie. Aceasta gena provoaca o sensibilitate extrema la lumina si un daltonism total. Incapabili sa distinga culorile, locuitorii vad lumea intr-un mod oniric.

The Atlas of Beauty. Mihaela Noroc celebreaza frumusetea femeilor din intreaga lume in aceasta carte frumoasa, un omagiu adus splendorii, elegantei si traditiei. O oda adusa feminitatii si fortei pe care fiecare model in parte existent in imagini le dezvaluie in propriul sau fel.

Natural Fashion : Tribal Decoration from Africa. Poze care iti taie pur si simplu respiratia care scot in evidenta arta traditionala a triburilor Surma si Mursi din Etiopia, Kenya si Sudan. Corpul este modul prin care se exprima in mod artistic. Flori, frunze, picturi, pentru un rezultat demn de nimfele din padure.

Vezi si:  3 moduri prin care poti asorta o vesta din blana naturala, in functie de stilul tau vestimentar

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.