Cele mai populare jocuri online multiplayer din 2018

Cele mai populare jocuri online multiplayer din 2018

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Esti pasionat de tot ce inseamna jocuri online, mai ales cele multiplayer? Esti in cautare de noutati sau vrei sa stii ce mai prefera oamenii din lumea intreaga? Arunca in acest caz, un ochi la un top al celor mai populare jocuri online multiplayer din 2018, cel putin de pana acum.

Read Dead Redemption II. O urmare a celui mai premiat si mai popular joc, multi recompensat, care iti va permite sa te scufunzi intr-o minunata ambianta western, sinonima cu vaste spatii salbatice si orase rau famate.

Forza Horizon 4. Un joc in care ti se propun curse de masini, curse solo, dar si probe competitive si colaborative online.

Final Fantasy XV Royal Edition. O noua versiune a jocului Final Fantasy XV, care permite accesul la un joc de baza dar si la toate felurile de DLC provenite din Season Pass.

Wreckfest. Este un joc unde se propun cele mai nebune curse de automobile. Next Car Fest: Wreckfest este un joc unde se propun jucatorilor sa faca curse pe bitum, cu o vasta alegere atunci cand vine vorba despre masini. Totul depinde atat de garaj, cat si de abilitatile in materie de « pilotaj ».

The Elder Scrolls Oline. Acest nou capitol din MMORPG, The Elder Scrolls Online, conduce jucatorii pe o insula. Arhipelagul natal al elfilor propune un continut accesibil atat debutantilor cat si veteranilor, totul intr-o ambianta unica, plina de magie, dar si de cele mai sumbre comploturi.

Full Metal Series. Este vorba despre un joc de aciune in pixel art care se poate juca atat solo, cat in cooperare. Este un joc care te va transpune intr-un decor post- apocaliptic in care jucatorii care supravietuiesc vor trebui sa se bata pemtru a recuceri o lume dominata de Titani.

Vezi si:  Outlander sezonul 5, o moarte explicata de autoare

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.