Classic Blue, culoarea Pantone a anului 2020

Classic Blue, culoarea Pantone a anului 2020

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Classic Blue este numele culorii anului 2020. Simpla si eleganta totodata, aceasta nuanta aleasa de compania americana Pantone, o autoritate planetara in materie de culori, inspira serenitate si incredere.

De la Living Coral la Classic Blue. Pantone Color Institute a ales din nou culoarea noului an ce vine, Classic Blue. Classic Blue devine astfel succesorul culorii extrem de intense de anul trecut, Living Coral. Ce inseamna aceasta schimbare?

Classic Blue, un albastru clasic si atemporal. Numerosi sunt cei care vor afirma ca albastrul este o culoare vazuta si revazuta in multiple orizonturi. Au dreptate si ei insa albastru este mai mult decat o culoare atemporala. Atat in decoratiuni cat si in lumea modei, este o culoare bazica inepuizabila cu multiple resurse. Astfel, in ajun de An Nou, acest Pantone Classic Blue este perceputa drept o culoare care ne subliniaza dorinta de ceva fiabil si stabil.

In limbajul cromatic, nuanta 19-4052 din cadrul nuantatorului Pantone confera un sentiment de seninatate si pace, asemeni unui refugiu. Culoare care favorizeaza concentrarea, acest albastru cu aparenta clasica reincadreaza gandurile noastre si ne invita la meditatie.

Classic Blue este o nuanta fara limite care evoca un cer imens si infinitul serii si care ne incurajeaza sa depasim evidentele pentru a ne mari campul de reflexie, sa ne aprofundam gandirile, sa ne deschidem perspectivele si orizonturile si sa comunicam. O multime de motive bune pentru a o adopta in interioarele noastre dar si pe haine si accesorii.

Classic Blue este o nuanta usor de integrat in orice incapere si de poate combina cu usurinta cu alte culori. Culoarea sa complementara prin excelenta este albul. Impreuna, cele doua culori formeaza un duo de soc pentru un decor superb, linistitor.

Vezi si:  Mai mult de 600 de tipuri de oje semipermanente!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.