Cornel Gales si-a dus “sefa” si la mormantul Ilenei Ciuculete

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

La doar 9 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales pare sa isi refacut complet viata. Cornel Gales isi duce « sefa » peste tot dupa el, inclusiv la mormantul regretatei artiste, la cea care i-a fost sotie timp de 25 de ani. Lacrimile amare le-a varsat doar in primele saptamani dupa moartea artistei. Zi de zi mergea la mormantul Ilenei Ciuculete cu un buchet de flori. Timpul a trecut si iata ca barbatul devotat si-a cam schimbat obiceiurile.

Locul plimbarilor la cimitir a fost luat de plimbarile peste hotare. Gales pretinde ca face aceste calatorii in interes de serviciu. In prezent, Cornel Gales are o ocupatie ce nu are absolut nicio legatura nici cu muzica nici cu aviatia. Barbatul s-a reprofilat si este angajat la o agentie de turism in cadrul careia ocupa o functie de conducere. Acolo lucreaza si « sefa », nimeni alta decat femeia care a inlocuit-o deja in inima sa pe Ileana Ciuculete. Gales si Vivi par nedespartiti, sunt vazuti impreuna peste tot. Asa cum facea si cu regretata Ileana Ciuculete, pe care o insotea absolut peste tot unde mergea, asa procedeaza si acum. Gales merge cu Vivi peste tot.

Cei doi au facut o multime de calatorii prin tara dar si peste hotare. Cea mai recenta calatorie facuta de cei doi este in Thailanda. In plus, Gales a dus-o pe blonda Vivi chiar si la mormantul Ilenei Ciuculete! Unde nu au zabovit insa prea mult.

”Sefa” îi ocupa tot timpul.  Jobul sau actual pare sa nu-i mai permita sa aiba timp nici pentru a-i face Ilenei Ciuculete slujbele de pomenire. La pomana de noua luni, Gales a renuntat la a organiza ceva, ci s-a multumit doar sa împarta sase pachete. Mult mai simplu, si mai putin costisitor!

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.