Cornel Gales si-a dus “sefa” si la mormantul Ilenei Ciuculete

Cornel Gales si-a dus “sefa” si la mormantul Ilenei Ciuculete

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

La doar 9 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales pare sa isi refacut complet viata. Cornel Gales isi duce « sefa » peste tot dupa el, inclusiv la mormantul regretatei artiste, la cea care i-a fost sotie timp de 25 de ani. Lacrimile amare le-a varsat doar in primele saptamani dupa moartea artistei. Zi de zi mergea la mormantul Ilenei Ciuculete cu un buchet de flori. Timpul a trecut si iata ca barbatul devotat si-a cam schimbat obiceiurile.

Locul plimbarilor la cimitir a fost luat de plimbarile peste hotare. Gales pretinde ca face aceste calatorii in interes de serviciu. In prezent, Cornel Gales are o ocupatie ce nu are absolut nicio legatura nici cu muzica nici cu aviatia. Barbatul s-a reprofilat si este angajat la o agentie de turism in cadrul careia ocupa o functie de conducere. Acolo lucreaza si « sefa », nimeni alta decat femeia care a inlocuit-o deja in inima sa pe Ileana Ciuculete. Gales si Vivi par nedespartiti, sunt vazuti impreuna peste tot. Asa cum facea si cu regretata Ileana Ciuculete, pe care o insotea absolut peste tot unde mergea, asa procedeaza si acum. Gales merge cu Vivi peste tot.

Cei doi au facut o multime de calatorii prin tara dar si peste hotare. Cea mai recenta calatorie facuta de cei doi este in Thailanda. In plus, Gales a dus-o pe blonda Vivi chiar si la mormantul Ilenei Ciuculete! Unde nu au zabovit insa prea mult.

”Sefa” îi ocupa tot timpul.  Jobul sau actual pare sa nu-i mai permita sa aiba timp nici pentru a-i face Ilenei Ciuculete slujbele de pomenire. La pomana de noua luni, Gales a renuntat la a organiza ceva, ci s-a multumit doar sa împarta sase pachete. Mult mai simplu, si mai putin costisitor!

Vezi si:  Despartire in lumea mondena! Sandra Izbasa si Petrisor Ruge si-au spus Adio!

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.