Coronavirus: Mobile World Congress de la Barcelona a fost anulat

Coronavirus: Mobile World Congress de la Barcelona a fost anulat

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In fata numeroaselor anulari din ultima perioada, organizatorii au facut anuntul. Editia 2020 a salonului trebuia sa primeasca in jur de 110 000 de vizitatori si 2800 de companii din 180 de tari.

Sub presiunea infectiilor care se afla in continua crestere, Mobile World Congres de la Barcelona care trebuia sa se desfasoare intre 24-27 februarie a fost in cele din urma anulat, anunul fiind facut pe 12 februarie. Acest salon cunoscut trebuia sa gazduiasca in jur de 110 00 vizitatori si 2800 de companii din 180 de tari. Salonul a fost victima fricii unei propagari a coronavirusului, epidemia mondiala provocand deja 1300 de morti, exclusiv in China continentala.

Preocuparea mondiala relativa epidemiei de coronavirus, nelinistile cu privire la calatoriile si alte circumstante fac imposibila organizarea acestui eveniment. Acesta a fost anuntul facut in acasdrul unui comunicat de catre GSMA, asociatia care organizeaza acest salon tehnologic de succes si reuneste aproximativ 750 de operatori si 400 de companii din 200 de tari. Dupa mai multe ore de reuniuni si videoconferinte cu reprezentantii principalilor operatori internationali, s-a hotarat sa se renunte la organizarea acestui salon care se deruleaza in capitala catalana din 2006 si an de an bate recordurile de vizitatori.

De cand constructorul sud-coreean, LG, si-a anuntat anularea participarii, in jur de alti 40 de participanti, printre care nume importante din sector, i-au urmat exemplul. De la Amazon la Facebook, de la Nvidia la Intel, de la Deutsche Telekom la Vodafone…numerosi au fost cei care si-au anulat participarea la eveniment. Ultima companie care si-a anuntat retragerea a fost Nokia. Constructorul finlandez si-a justificat alegerea dupa ce a facut in prealabil o evaluare completa a riscurilor si pentru sanatatea si binele angajatilor sai. O lovitura dura pentru salon care in cele din urma a decis ca cel mai bine este sa fie anulat.

Vezi si:  Relansarea economiei: raspunsul european va fi la inaltimea asteptarilor?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.