CSU si-a schimbat numele in mod oficial

CSU si-a schimbat numele in mod oficial

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

CSU Craiova si-a schimbat numele in mod oficial. Din data de 22 iunie 2018 gruparea din Banie va purta numele de U Craiova 1948 CLUB SPORTIV SA. Aceasta decizie a fost anuntata de catre Federatia Romana de Fotbal prin intermediul unui comunicat pe site-ul oficial. De mentionat este faptul ca aceasta noua denumire seamana foarte mult cu cea a clubului condus de Adrian Mititelu, Craiova 1948.

Astfel, comitetul de urgenta alcatuit din presedintele FRF Razvan Burleanu, prim-presedintele FRF, Gino Iorgulescu si vicepresedintele FRF Octavian Goga cu unanimitate de voturi a aprobat schimbarea denumirii Clubului Sportiv U Craiova in U Craiova 1948 CLUB SPORTIV SA.

Drept urmare, avand in vedere solicitarea LPF inregistrata la FRF pe data de 20 iunie 2018 precum si cererea formulata de catre CSU CRAIOVA SA pe data de 11.06.2018, cerere insotita de toate documentele necesare prevazute de catre articolul cu numarul 2 din cadrul Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice, s-a aprobat aceasta cerere.

Prin aceasta includere a anului infiintari echipei in noua denumire se atesta si vechimea clubului iar prin litera U se face legatura cu Universitatea din Craiova sub tutela careia s-a infiintat inca de la inceput. Asta, in ciuda faptului ca, in acte, in mod oficial, o echipa de fotbal nu are dreptul de a purta numele unei institutii de invatamant iar prin mentinerea particulei de Club Sportiv se confirma aceasta asociere cu clubul-mama.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.