Culorile hainelor spun multe despre tine

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Personalitatea ta se traduce prin hainele pe care le porti. Ai stiut acest lucru?

Arunca o privire asupra garderobei tale. Exista culori care se disting, o anumita culoare mai speciala pe care ai tendinta sa o porti mai des decat pe alta? Ei bine, acest lucru ar putea spune multe lucruri despre personalitatea ta.

Psihologia culorilor ne arata ca acestea au un impact asupra mai multor domenii ale vietii. Drept urmare, este natural ca aceste culori pe care le privilegiem sa aiba o stransa legatura cu individul care suntem.

Negru. Culoarea elegantei, a seriozitatii si inteligentei, negrul reprezinta in egala masura prestigiul, puterea si autoritatea. Persoanele care poarta negru sunt mai preocupate de personalitatea lor decat de aspectul exterior. Au tendinta sa fie competente si perspicace.

Albastru. Albastru este culoarea loialitatii, inteligentei, eficientei si increderii. Nu este deloc intamplator faptul ca aceasta culoare este cea mai populara in cadrul unui interviu de angajare. Persoanele care poarta in mod frecvent culoarea albastra sunt calme, amabile, curtenitoare si cel mai adesea timide.

Rosu. Rosu este chintesenta pasiunii si romantismului. Este incarnarea puterii si intensitatii. Persoanele care prefera sa poarte aceasta nuanta sunt in general dinamice, energice.

Albul. Albul este asociat cu puritatea si inocenta insa simbolizeaza in egala masura libertatea si reinnoirea. Adeptii albului au tendinta sa fie persoane organizate si optimiste, chiar perfectioniste.

Galben. Galbenul este o culoare asociata cu soarele, cu lumina, cu veselia, cu rasul, o culoare care ne permite sa fim mai concentrati. Galbenul este culoarea indivizilor activi, creativi.

Gri. Culoarea gri face referire la maturitate si la echilibru. Aceasta culoare este subtila si linistitoare. Persoanele care se imbraca in gri nu doresc sa atraga atentia si prefera sa ramana discrete.

Portocaliul. Portocaliul este o nuanta amuzanta, festiva si energica. Cei care poarta aceasta culoare sunt petrecareti si prietenosi.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.