Cum alegi o camera de supraveghere Wireless?

Cum alegi o camera de supraveghere Wireless?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

camera ip wireless dahuaInstalarea unei camere de supraveghere wireless în locuinta poate să fie una dintre cele mai bune alegeri, in conditiile in care asigura o multime de avantaje: nu implica fire, se instaleaza usor, ofera o uriasa flexibilitate, costa putin si poate fi accesata de oriunde.
Pana la instalare insa, trebuie sa alegi camera perfecta iar pentru asta trebuie sa tii cont de o serie de criterii.

In principiu, atunci cand alegi o camera de supraveghere wireless trebuie sa te asiguri ca ofera imagini de buna calitate, ca are un mediu de stocare cat mai sigur ( de regula, este bine sa poata inregistra in cloud, in asa fel incat imaginile sa nu poata fi furate sau distruse) si ca este foarte bine dotata.

Care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le aiba o camera wireless?

  1. Sa poata detecta miscarea. Detectia miscarii este o caracteristica foarte importanta, deoarece poate sa protejeze spatiul de stocare, facand camera sa inregistreze doar cand exista miscare, poate sa trimita o alerta pe telefon atunci cand se intampla ceva si vine la pachet si cu alte caracteristici interesante. Spre exemplu, unele camere permit setarea unui interval orar in care sa fie activate alertele de miscare, in asa fel incat sa nu se activeze atunci cand esti acasa.
  2. Camera supraveghere IP de interior HIKVISION DS-2CD2442FWD-IWFilmare pe timp de noapte. O camera de supraveghere video buna poate sa filmeze oricand, atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi. Este important sa testezi modul in care filmeaza pe timp de noapte si sa te asiguri ca are o calitate foarte buna a imaginii. De regula, camerele folosesc fie infrarosu, fie o iluminare cu LED-uri pentru a face incaperea vizibila.
  3. Posibilitatea de a inregistra audio. De multe ori nu este suficient sa vezi ceea ce se intampla in casa, ci este ideal sa si auzi. Tocmai de aceea, posibilitatea de inregistrare audio este cat se poate de utila. De asemenea, poti merge mai departe si poti cauta camere cu inregistrare audio bidirectionala. In felul acesta vei putea comunica cu cei din casa.
  4. Posibilitatea de a controla alte dispozitive din casa. In ultimii ani au devenit din ce in ce mai populare camerele wireless cu ajutorul carora se pot controla alte dispozitive din casa. Astfel, cu ajutorul IR-ului camera este orientata spre echipamentul dorit, iar utilizatorul il poate controla de la foarte mare distanta.
Vezi si:  Fundatia casei. Importanta, tipuri si sfaturi utile

Este bine sa te asiguri ca achizitionezi o camera care are o aplicatie mobila cat mai bine pusa la punct si este foarte rezistenta din punct de vedere fizic, in asa fel incat sa o poti folosi fara probleme pentru mai multi ani.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.