Cum sa vizitati Europa cu masina

Cum sa vizitati Europa cu masina

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

viziteaza europaCei care vor sa viziteze Europa sunt familiarizati cu trecerile feroviare care permit turistilor sa utilizeze sistemul feroviar, care este eficient, mai ales din punct de vedere al tarifelor. Cei care vor mai multa libertate in calatoriile lor, ar putea fi interesati sa calatoreasca cu masina.

Faceti un plan

Inainte de a lua orice decizie legata de vacanta dvs., trebuie sa stabiliti un itinerariu. Daca luati decizia de a inchiria o masina pentru aceasta calatorie, trebuie sa va ganditi ca pentru orasele mari, traseul trebuie sa fie pe centura, datorita traficului intens din majoritatea oraselor europene. Daca doriti sa vizitati orasele respective, cel mai usor este sa parcati masina intr-o parcare sigura si sa mergeti cu transportul in comun in zonele dorite. Daca aveti nevoie sa traversati o apa, interesati-va care sunt programele vapoarelor din zona respectiva, si daca va incadrati in a imbarca la timp, sa nu pierdeti ore bune asteptand un nou feribot. Cazarea in orasele in care o sa va opriti peste noapte, trebuie sa fie ieftina, dar si buna in acelasi timp, ca sa va asigure un somn bun pe timp de noapte, ca sa o puteti lua de la capat a doua zi.

Stabiliti perioada

Este foarte important sa stiti cu exactitate unde o sa fiti si cand o sa fiti, pentru ca in functie de asta, o sa puteti achizitiona din timp o masina inchiriata, la noi gasiti https://www.ascar.ro/en  la un pret mai bun, un hotel sau o pensiune din anumite zone la un pret mai bun si asa mai departe. Toate acestea pot scadea considerabil pretul initial al calatoriei, iar cu banii ramasi puteti cumpara cadouri pentru prietenii si rudele de acasa.

Vezi si:  City break la Busteni, intr-o vila de poveste

Masina manuala sau automata?

De obicei, o masina cu transmisie manuala este mult mai ieftin de inchiriat in comparatie cu una automata. Asta inseamna ca mai aveti o portita de a economisi niste bani. Cu toate ca o masina automata este mai usor de condus si va ajuta in zonele aglomerate, probabil ca pretul este cel care decide in cele din urma care este alegerea cea mai buna.

Invatati sa va descurcati in limbi diferite

Achizitionati carti de expresii pentru locatii pe care intentionati sa le vizitati. Engleza este folosita des in zonele turistice ale tarilor europene, insa este posibil ca in zonele rurale sa nu aveti atat de mult noroc. O parte din distractia unui tur o reprezinta petrecerea timpului cu localnicii, deci trebuie sa lucrati la abilitatea de comunicare inainte de a pleca.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.