Dakota Fanning (Once Upon a Time in Hollywood) ne dezvaluie culisele intalnirii sale cu Quentin Tarantino

Dakota Fanning (Once Upon a Time in Hollywood) ne dezvaluie culisele intalnirii sale cu Quentin Tarantino

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Actrita inca de la o varsta frageda, de la 8 ani, Dakota Fanning a reusit sa isi faca un nume in cinematografie datorita rolului din filmul Razboiul Lumilor al lui Steven Spielberg in care a interpretat-o pe Rachel Ferrier. Actrita a jucat cu nume mari in acest film insa cel mai mare vis al sau era acela de a colabora cu Quentin Tarantino.

Vis materializat odata cu filmul Once Upon a Time in Hollywood, regizat de Quentin Tarantino, cu un casting de cinci stele. Dakota a stiut ca Tarantino urma sa regizeze acest film si, ca fan, i-a scris un mesaj. Dupa care regizorul a chemat-o la auditii si in cele din urma a obtinut rolul lui Squeaky. A fost un vis implinit pentru Dakota Fanning, o senzatie care nu se poate explica in cuvinte. Aceasta a mai declarat ca indiferent de rolul pe care l-ar fi jucat, singurul lucru care conta era ca joaca intr-un film regizat de Tarantino.

Sora mai mare a lui Elle Fanning a mai vorbit cu admiratie si despre felul in care Tarantino s-a comportat in timpul filmarilor. A spus ca prima data cand s-au vazut acesta era deosebit de calduros si prietenos. In plus, platourile sale de filmare sunt niste zone in care telefoanele sunt interzise. Toata lumea stie ca, inainte de a incepe filmarea trebuie sa isi verifice telefonul sau sa dea un telefon daca este nevoie. Ideea ca cineva sa joace Candy Crush sau sa stea pe Facebook in timpul filmarilor este insuportabila pentru Tarantino.

Dakota Fanning a mai declarat ca i-ar mai placea ca intr-o buna zi sa aiba ocazia sa joace impreuna cu sora sa Elle Fanning intr-un film, ca acesta este un lucru important pentru ea.

Vezi si:  Vedetele care sunt in cuplu parca dintotdeauna

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.