Dansul ca sport! Ce dansuri latino pot fi considerate a fi sportive?

Dansul ca sport! Ce dansuri latino pot fi considerate a fi sportive?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

poza-2Cei care doresc sa iasa din rutina si sa incerce activitati noi, pot lua in considerare dansul. In capitala exista din ce in ce mai multe scoli care ofera cursuri de dans Bucuresti iar cei de la salsa-romania.ro evidentiaza o serie de avantaje oferite de aceasta activitate:

  • Relaxare. Dansul este una dintre cele mai interesante activitati pentru relaxare;
  • Dezvoltarea musculaturii. Cateva sesiuni de dans pe saptamana pot ajuta la dezvoltarea corecta a musculaturii;
  • Obtinerea unei atitudini pozitive.

De cele mai multe ori insa, cei care cauta sa danseze o fac pentru ca isi doresc sa faca miscare si sa scape de cateva kg in plus. Pentru ei, exista dansuri sportive intense si interesante, insa exista si dansuri cu o eleganta aparte care pot fi considerate a fi sportive. Spre exemplu, cei care anumite dansuri latino Bucuresti se pot lauda cu toate avantajele unor sesiuni de sport.

Care sunt dansurile care pot fi considerate sport?

Salsa. Cu originea in Caraibe, acest dans este foarte interesant si are puternice influente africane. Exista nu mai putin de 100 de cluburi care ofera cursuri de salsa Bucuresti si alte cateva sute in tara. Cei care practica salsa se pot bucura de arderea caloriilor si de miscari extrem de bine controlate si de interesante. Din Salsa pot fi dezvoltate o multime de alte dansuri, asadar, se poate spune ca este o activitate cat se poate de interesanta si de intensa.

Samba. Este un alt dans interesant, insa de data aceasta este originar din Brazilia. Se danseaza pe muzica cu acelasi nume si poate sa fie dansat atat de cupluri, cat si de persoane singure. Samba poate sa fie combinat si cu alte stiluri de muzica, oferind o flexibilitate uriasa in ceea ce priveste antrenarea muschilor. Cu siguranta, fiecare om stie acest dans, practicat atat de des la carnavalurile braziliene.

Vezi si:  AMI a avut parte de experiente culinare unice in Bali

De asemenea, dansurile care pot fi considerate sportive sunt si Rumba, Cha Cha, Paso Doble sau Jive, dansuri care implica miscari rapide si un control cat se poate de bun al propriului corp. Indiferent de dansul ales insa, rezultatele pot fi impresionante, in conditiile in care cei care danseaza reusesc sa isi imbunatateasca starea de spirit si sa se bucure de o multime de alte avantaje, cum ar fi socializarea.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.