De ce ai avea nevoie de o camera video pe bordul masinii

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

camera video pe bordul masiniiDin ce in ce mai multi soferi aleg sa instaleze o camera video pe bordul masinii personale. Chiar daca aceasta practica este des intalnita in majoritatea tarilor europene, la noi in tara acest lucru nu a devenit inca o obisnuinta. Insa, numeroase sunt cazurile in care camerele video s-au dovedit a fi de un real succes. Daca inca nu ai gasit suficiente argumente pro in a-ti instala o camera video pe bordul masinii iti prezentam in cele ce urmeaza principalele trei avantaje identificate:

Te poate ajuta in caz de accident. In momentul in care ai parte de un accident, modul in care iti este intocmit dosarul de catre compania de asigurari joaca un rol deosebit de important. Filmarea cu camera video de pe bordul masinii reprezinta o proba esentiala, elocventa care poate fi pusa la dosar. Astfel, soferul nevinovat ar putea fi despagubit in mod corespunzator. Exista tari in care inregistrarea video este obligatorie pentru ca firma de asigurari sa poata despagubi soferul, in Rusia de exemplu.

Te ajuta in cazul in care oamenii legi comit abuzuri. Exista si oameni ai legii care incearca sa profite de pozitia lor si sa comita abuzuri insa acestea sunt cazuri izolate. Filmarea iti poate fi de folos in astfel de cazuri.

Poti surprinde momente interesante. Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa te afli la volan si sa fii martorul unei intamplari amuzante pe care nu ai fi avut cum sa o surprinzi daca te aflai la volan. Camera vide pornita este de un real ajutor in aceste cazuri.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.