De ce este Costinestiul considerat a fi Statiunea Tineretului?

De ce este Costinestiul considerat a fi Statiunea Tineretului?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

image0Un simbol al litoralului romanesc, Statiunea Tineretului, Costinesti este locul in care an de an sosesc zeci de mii de turisti dornici sa se bucure de Marea Neagra, de nisipurile fine, de distractie, dar si de momente de neuitat impreuna cu cei dragi! Aceasta destinatie este una deosebita, care se remarca prin numeroasele activitati pe care le au la dispozitie tinerii, dar si prin gama larga de petreceri tematice care anima noptile incepand de la  sfarsitul lunii iunie si pana la inceputul lui septembrie.

Taberele scolare, odinioara organizate numai in Costinesti

Statiunea Costinesti a devenit foarte cunoscuta la mijlocul anilor ‘80, atunci cand taberele scolare de vara au inceput sa fie organizate aici. Pe atunci, aceasta destinatie nu era inca foarte bine dezvoltata din punct de vedere al infrastructurii. Cu toate acestea, profesori din toata tara au decis sa aduca elevii aici, pentru a le oferi o experienta educationala interesanta din toate punctele de vedere. Treptat, din ce in ce mai multi oameni au descoperit Costinesti, transformandu-l intr-o destinatie din ce in ce mai atractiva.

Distractia, elementul principal care oamenii il cauta in Costinesti

Unul dintre principalele motive pentru care Costinesti este astazi cunoscut drept Statiunea Tineretului este acela ca aici au loc cele mai animate petreceri de pe litoral, la care adolescentii si tinerii se grabesc sa ajunga vara de vara. De fapt, indiferent de varsta, toti turistii care ajung in Costinesti se vor simti minunat!

Cluburi diverse, cu muzica moderna sau cu muzica folk, petreceri tematice seara de seara si terase cu oferte atractive: acestea sunt cateva dintre detaliile pe care tinerii le cauta in statiunea pazita parca de epava Evanghelia.

Vezi si:  Parizienele de la Chanel

O statiune cu preturi pentru toate buzunarele

Spre deosebire de multe alte statiuni de pe litoralul din Romania, Costinestiul a ramas o destinatie preferata de multi turisti datorita preturilor pentru toate buzunarele de aici. Daca aceasta statiune este preferata indeosebi de tinerii care vor sa investeasca mai mult in distractie, in Costinesti vin chiar si familii care vor sa se bucure de relaxare, dar si de o atmosfera vibranta care sa ii faca sa uite de cotidian si de grijile de zi cu zi.

Cazare diversa si atractiva

Un alt motiv pentru care Costinesti este statiunea ideala pentru oricine este ca aici se pot gasi foarte multe tipuri de cazare, cele mai interesante fiind astazi vilele si pensiunile moderne, dotate cu toate utilitatile necesare – vezi aici care sunt optiunile de cazare ieftina in Costinesti in perioada sezonului estival.

Practic, turistii pot alege intre mai multe tipuri de camere, incepand de la cele duble, simple si pana la camerele pentru familii, in care sa se simta excelent in concediu! Mai mult, proprietarii ofera oaspetilor chiar si locuri de parcare, astfel incat turistii sa nu isi faca griji pentru masinile personale atunci cand se bucura de soare si de mare.

Diversitatea in materie de activitati, distractia, preturile atractive si spiritul mereu tanar: acestea sunt ingredientele care transforma vacantele in Costinesti intr-unele de neuitat pentru toata lumea! Tineri care vor sa isi traiasca cei mai frumosi ani alaturi de prieteni si familiile care au vazut statiunea schimbandu-se in timp – toti ar trebui sa ajunga cel putin o data pe an in Costinesti in sezonul estival!

Vezi si:  Cele mai populare cadouri de Craciun inspirate din obiceiurile cotidiene

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.