De ce Kate Middleton isi doreste un al patrulea copil

De ce Kate Middleton isi doreste un al patrulea copil

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Ducele si ducesa sunt pregatiti sa isi mareasca familia?

Chiar daca a nascut cel de-al treilea copil in urma cu putin timp, pe data de 23 aprilie, Kate isi doreste un al patrulea copil dupa cum a confirmat o sursa apropiata a cuplului. Si asta, dintr-un motiv cat se poate de intemeiat.

Abia a iesit ducesa din maternitate ca britanicii au inceput deja sa parieze pe o a patra sarcina. Dupa cum a declarat insusi ducesa pentru revista americana Life and Syle, la trei luni de la nasterea micutului Louis Arthur  Charles de Cambridge, botezat recent, este deja pregatita pentru un al patrulea royal baby. Este important pentru Kate ca micutii sai sa aiba legaturi fraterne puternice iar Kate este convinsa ca acest lucru este mai usor daca intre ei exista o diferenta mica de varsta. Cea mai mare dorinta a lui Kate? Aceea de a-i oferi o surioara micutei Charlotte, si-ar dori enorm sa aiba doua fete si doi baieti.

Unii au ajuns deja sa declare ca ducesa este deja insarcinata asta deoarece a inceput sa poarte din nou haine largi, evita alcoolul si nu consuma curry, ceea ce facea si pe vremea cand era insarcinata. Revista britanica care a lansat acest zvon le-a amintit cititorilor ca ducesa a absentat de la aniversarea printului Charles in luna mai nu din cauza concediului de maternitate ci pentru ca era bolnava si epuizata. Simptome care pe britanici ii duc cu gandul la greturile specifice sarcinii, greturi pe care tanara ducesa in varsta de 36 de ani le-a avut la toate trei sarcinile. Insa toate acestea nu sunt decat speculatii. La fel ca si zvonurile cu privire la sarcina lui Meghan Markle, zvonuri pe care aceasta le-a eliminat consumand o cupa de sampanie in timpul deplasarii la Dublin alaturi de printul Harry.

Vezi si:  Cornel Gales si-a dus “sefa” si la mormantul Ilenei Ciuculete

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.