De ce nu este bine sa iti alegi singur fotografia de profil pe Facebook

De ce nu este bine sa iti alegi singur fotografia de profil pe Facebook

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

facebook profilIn fotografia ta de pe Facebook apare un animale de companie, un obiect sau orice altceva, nu chipul tau? Atunci inseamna ca ai o personalitate nevrotica. Cel putin aceasta este concluzia la care a ajuns un studiu recent realizat de un grup de oameni de stiinta din cadrul Universitatii din Pennsylvania. Studiul arata ca persoanele care pozeaza in ipostaze amuzante sunt deschise la noi experiente. In schimb, daca fotografia de profil este una profesionala, acest lucru scoate la iveala faptul ca esti o persoana onesta.

Extrovertitii isi vor alege o poza colorata la profil, o poza care sa ii faca sa arate mai tineri. Persoanele prietenoase afiseaza in general poze in care apar alaturi de prieteni sau zambesc.

Insa, specialistii sunt de parere ca o persoana nu ar trebui sa isi aleaga singura fotografia de profil, ar trebui sa rugam pe cineva sa faca acest lucru in locul nostru. Asta in cazul in care vrem sa parem o persoana inteligenta, atractiva si prietenoasa. In cadrul acestei cercetari, oamenii de stiinta au analizat pagina de Facebok a unui numar de 102 studenti si au ajuns la concluzia ca numeroase sunt persoanele care tind sa faca alegeri gresite in momentul in care opteaza pentru o fotografie de profil, fapt ce afecteaza intr-o mare masura modul in care sunt perceputi de ceilalti oameni.

Fotografia de profil poate avea un impact major asupra interactiunilor dintre oameni, asupra impresiilor pe care si le formeaza o anumite persoana despre ei.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.