De ce tinerii de 25 de ani par mai in varsta decat cei de 40 de ani?

De ce tinerii de 25 de ani par mai in varsta decat cei de 40 de ani?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Milenialii imbatranesc mai frumos decat Gen Z? Asa par sa creada o multime de oameni din mediul online. Este un subiect de discutie care a facut inconjurul TikTok printre mai multi utilizatori, care au declarat ca, dintre generatiile umane recente, milenialii par sa imbatraneasca mai bine decat toti ceilalti.

Dupa cum a intrebat un TikToker pe nume Jessica (@jessgreenwood) intr-un clip viral care a fost postat re-postat de mai multi alti oameni de pe platforma: “Ati observat cum milenialii nu par sa imbatraneasca la fel ca generatiile anterioare? Am o teorie despre asta: In primul rand, am aproape 40 de ani si mi se spune tot timpul ca nu arat de varsta mea.”

Jessica a speculat ca motivul pentru care i se spune ca este mai tanara decat varsta ei este pentru ca nu are o relatie, nu face sex si este foarte selectiva cu privire la persoanele pe care le lasa sa intre in viata ei. Ea crede, de asemenea, ca obiceiul generatiei mileniului de a se impotrivi patriarhatului ar putea avea legatura cu o tinerete colectiva pe care oamenii au adoptat-o si imbratisat-o pe chipul lor.

De ce par milenialii  mai tineri?

Sa fie din cauza ca au crescut intr-o perioada in care obiceiurile alimentare si de fitness mai sanatoase erau prioritare pentru populatia generala? Sau are legatura cu susceptibilitatea Generatiei Z la marketingul social media atunci cand vine vorba de tendintele in materie de ingrijire a pielii si de frumusete, ca sa nu mai vorbim de o reaparitie a abuzului larg raspandit de nicotina sub forma de vapori? La un moment dat, se credea ca generatia Millennials este “generatia care pune capat fumatului”, dar se pare ca Gen Z a devenit o alta generatie de fumatori sub forma vaporilor.

Vezi si:  Dansul ca sport! Ce dansuri latino pot fi considerate a fi sportive?

Se presupune ca utilizarea nicotinei, fie ca este prin intermediul fumatului sau al vapatului , poate imbatrani mai repede celulele pielii oamenilor. Asadar, exista un oarecare adevar in credinta ca o gramada de membri ai Generatiei Z care au vapat in toaleta neutra din punct de vedere al sexului de la varsta de 13 ani si au facut acest lucru in mod constant si zilnic timp de ani de zile, ar putea sa se expuna riscului de aparitie prematura a ridurilor.

Daily Mail a scris, de asemenea, ca multi influenceri care au vandut produse si rutine de ingrijire a pielii adeptilor mai tineri ar putea, in cele din urma, sa ii duca pe acestia in eroare, deoarece aceste tratamente, atunci cand sunt efectuate incorect sau pe diferite tipuri de piele, ii pot face pe unii sa para mai in varsta decat sunt in realitate. Publicatia engleza a evidentiat discrepanta de varsta de 17 ani dintre Kylie Jenner si Kim Kardashian. Dar, deoarece Jenner a fost supusa unor proceduri cosmetice, ea arata mult mai apropiata ca varsta de sora ei mai mare, in ciuda faptului ca abia daca este suficient de majora pentru a inchiria o masina.

 

Sursa: https://www.dailydot.com/news/why-dont-millennials-age/

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.