Deschiderea “Oraselului lui Mos Craciun” amanata

Deschiderea “Oraselului lui Mos Craciun” amanata

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Primaria Sectorului 4 a decis sa amane cu o saptamana deschiderea « Oraselului lui Mos Craciun » ce urmeaza sa fie situat in Parcul Lumea Copiilor. Decizia a fost luata din cauza vremii nefavorabile, odata cu acest eveniment fiind reprogramata si inaugurarea Targului de Craciun. Toate aceste informatii au fost date printr-un comunicat de presa.

Deschiderea „Oraselului lui Moş Craciun”, programata pentru aceasta (sambata – n.red.) seara, se amana pentru saptamana viitoare! Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii au luat decizia de a inaugura „Oraşelul lui Mos Craciun” din parcul Lumea Copiilor, vinerea viitore, pe data de 24 noiembrie. Tot atunci se va deschide si Targul de Craciun, la care vizitatorii vor gasi aproape 50 de casute cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat si fel de fel de bunatati la tot pasul, dar si patinoarul pe care copiii alaturi de parinti se pot distra in voie.

 Initial, Primaria Sectorului 4 a anuntat ca Parcul Lumea Copiilor urmeaza sa devina Oraselul lui Mos Craciun si ca va gazdui in perioada 18 noiembrie-31 decembrie concerte in aer liber, spectacole pentru copii, carusele, concursuri cu premii, patinoar, daruri precum si o multime de surprize.

Conform sursei citate, tot in ziua de sambata ar fi trebuit sa se deschida si Casuta lui Mos Craciun, un loc in care copiii isi pot face fotografii cu spiridusii sau pot sa ii scrie scrisori lui Mos Craciun urmand ca pe data de 15 decembrie sa isi faca aparitia si Mos Craciun pentru a se intalni cu cei mici.

Vezi si:  Ce trebuie sa faceti pentru a avea o calatorie de afaceri de succes in Cluj?

La inceputul saptamanii Primaria Sectorului 4 anunta ca Parcul Lumea Copiilor va fi decorat cu 4.000 de beculete pentru sarbatorile de iarna si va avea un brad inalt de 12 metri, urmand sa se transforme in Oraselul lui Mos Craciun, cu numeroase concerte, spectacole pentru copii si un patinoar.
Deschiderea era programata pentru ziua de sambata, iar primaria anunta ca cele 4.000 de luminite din parc se vor aprinde in acelasi timp cu cele din intregul sector.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.