Descifreaza limbajul corpului si descopera ce gandeste barbatul de langa tine

Descifreaza limbajul corpului si descopera ce gandeste barbatul de langa tine

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Descifreaza limbajul corpului si descopera ce gandeste barbatul de langa tineDe cate ori te-ai intrebat daca barbatul de langa tine te place sau nu? Cu siguranta ti-ai dorit sa iti poti da seama care sunt intentiile barbatului pe care placi. Ei bine, avem solutia perfecta pentru tine. Te-am facut curioasa?  Afla ca iti poti da semana care sunt intentiile persoanei pe care o placi daca acorzi o atentie mai mare la limbajul corpului.

Hai sa descoperim cum poti descifra mai usor limbajul corpului

Isi pune mana pe spatele tau sau te atinge

In momentul in care barbatul de langa tine te atinge mai des este clar ca te gaseste atragatoare. Daca te ghideaza atunci cand intri in restaurant punandu-si mana usor pe spatele tau sau daca te atinge usor pe brat pentru a te face atenta este clar ca ii place de tine.

Iti zambeste des

Un barbat care te place iti va zambi. Daca acesta cauta sa iti intersecteze privirea pentru a-ti oferi un zambet este clar ca este interesat de tine.

Isi trece mana prin par

Daca un barbat isi trece mana prin par in timp ce vorbeste cu tine inseamna ca este suficient de relaxat in compania ta. Acesta isi doreste sa arate cat mai bine in prezenta ta iar pentru asta va recurge la aceasta miscare atat de sexy.

Ridica sprancenele

In momentul in care un barbat este curios si isi doreste sa decopere mai multe despre tine te va privi surprins. Ridicarea sprancenelor inseamna ca te gaseste interesanta si ca isi doreste sa afle mai multe informatii despre tine.

Vezi si:  Asigurari de deces

Se apleaca spre tine

Daca barbatul de care esti interesata se apleaca spre tine atunci cand iti vorbeste este clar ca te place. Acesta este felul prin care iti comunica ca isi doreste sa afle mai multe despre tine. Daca te priveste mai atent in zona buzelor atunci poti fi sigura ca nu isi doreste sa fiti doar prieteni.

Acceseaza aceasta pagina pentru a avea parte de mai multe informatii.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.